Cts. May 4th, 2024

Özge Ulusoy akşam katıldığı bir defilede görüntülendi.


Acun Ilıcalı’nın yapımcılığında gerçekleşen Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasıyla adından epey söz ettiren ünlü model Özge akşam katıldığı bir defilede görüntülendi.

Yine Acun Ilıcalı’nın yapımcılığında bu sezon ikincisi yapılacak Yok Böyle Dans yarışmasında boy göstermeye hazırlanan Özge Ulusoy hem yeni projesini hem de yarıştığı Survivor yarışmasıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Kemal Doğulu ile birlikte gittiği defilede süper mini elbisesiyle dikkatleri üzerine toplayan Özge Ulusoy, telefonunu bir an olsun elinden bırakmadı. İzlediği defileyi çok beğendiğini açıklayan Özge Ulusoy, giyimine çok özen gösterdiğini ve kıyafetleri için ciddi paralar harcadığını belirten Özge Ulusoy, zaman zaman indirimleri de takip ettiğini ve ucuza alışveriş yapmayı sevdiğini dile getirdi.

Ayakkabı ve çantalarına ciddi paralar harcadığını itiraf eden güzel model Özge Ulusoy, akıllı yatırımlar da yaptığını dile getirdi ve geçtiğimiz gün yazılı basında hakkında çıkan "Tüm servetini ayakkabı ve çantalarına yatırıyor." haberlerini yalanladı.

Yeni yayın döneminde Yok Böyle Dans yarışmasıyla hayranlarının karşısına çıkacak olan Özge Ulusoy, "Kendime çok güveniyorum, hem jüri üyelerini hem de halkımızı dansımızla etkileyeceğime inanıyorum." diyerek Yok Böyle Dans yarışmasıyla da adından söz ettireceğini kesin cümlelerle anlattı.

Survivor yarışmasında birçok yarışmacının da sorun yaşadığı Nihat Doğan‘la arasının açık olduğu bilinen Özge Ulusoy, Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasından arkadaşlarıyla sürekli görüştüğünü ancak Nihat Doğan‘la görüşmediğini açıkladı. "Bir yerde görsem Nihat’ı selamlaşırız." diyen Özge Ulusoy, adeta Nihat Doğan‘a yeşil ışık yaktı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen