Paz. May 5th, 2024

Beyaz Tv’de yayınlanan Acı Kahve programına konuk olan Eğitim-Sen 1 No’lu Şube Başkanı Barış Uluocak ile Sevilay Yükselir canlı yayında atama konusunda tartıştı.


Beyaz Tv’de Özay Şendir’in modere ettiği Acı Kahve’de bu hafta eğitimde yaşanan sorunlar masaya yatırıldı. Programın konuğu Eğitim-Sen 1 No’lu Şube Başkanı Barış Uluocak, konuyu dönüp dolaştırıp sürekli öğretmen atamalarına getirince, Sevilay Yükselir Barış Uluoacak’a tepki gösterdi.

Acı Kahve’de eğitim sorunlarının tartışılması gerekirken, Barış Uluoacak’ın gündeminde ise sadece ataması yapılmayan öğretmenler vardı. Sevilay Yükselir ise Barış Uluocak’ın konuyu sürekli öğretmen atamalarına getirmesini "Popülüzm" olarak yorumladı.

Sevilay Yükselir ve Barış Uluoacak arasında atama konusunda sert tartışmalar yaşanırken Sevilay Yükelir, Barış Uluocak’a şu sözlerle tepkisini dile getirdi:

Siz ikide bir konuyu öğretmen atamalarına getiriyorsunuz. Bizim konumuz öğretmen atamaları değil. Onu başka bir programda dile getirelim. Biz şu anda kadrolu öğretmenleri konuşuyoruz, öğretmen atamalarını gelin haftaya konuşalım olur mu? Siz buraya eğitimi konuşmaya geldiniz. Öğretmen atamalarını neden konuşuyorsunuz? Başından beri geldiniz, öğretmen atamaları diye tutturdunuz. Hala onunla devam ediyorsunuz. Öğretmen atamalarına bende destek oluyorum ama konumuz şu an o değil.

Barış Uluocak’ın konuyu uzatıp, sürekli öğretmen atamalarına takılması ise programın moderatörü Özay Şendir’in de tepkisini çekti. Özay Şendir, "Programı sürekli yönlendirmeye çalışıyorsunuz. Ben sizin IQ’nuza saygı duyuyorum, Allah aşkına sizde karşınızdakilerin IQ’suna saygı duyun" sözleriyle Eğitim Sen 1 Nolu Şube Başkanı Barış Uluocak’a olan tepkisini dile getirdi.

BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen