Per. May 2nd, 2024

Kıbrıs’ta askerliğini yaparken gördüğü işkence sonucu hayatını kaybeden er Uğur Kantar’ın babası Aydın Kantar, CNN TÜRK’te Cüneyt Özdemir’in sunduğu 5NK1 programında Genelkurmay’ın yaptığı açıklamaya tepki gösterdi.


Aydın Kantar, oğlu GATA’da tedavi görürken 17 gün dışarıda yattığını, kimsenin kendisiyle ilgilenmediğini söyledi. Genelkurmay’ın bu konudaki açıklamasına de tepki gösteren Kantar, "Yalan oğlu yalan, iftira oğlu iftira" dedi.

YALAN, DOLAN, İFTİRA
Genelkurmay’ın açıklamasının yalan ve iftiralarla dolu olduğunu söyleyen Aydın Kantar "
Kesinlikle. Bende yalan dolan yok. Hastanedeyken yanımda olan arkadaşlarım var. Bunlar resmen yalan dolan ve iftira. Bunlar yalan üzerine yalan yapıyorlar. Bu gerçek neden saklanıyor?" dedi.

BİZİ DIŞARI ATTILAR

Misafirhaneden sivil oldukları gerekçesiyle kapı dışarı edildiklerini söyleyen acılı baba "Ben 15 gün acilin önünde dışarıda battaniyede yattım. Ondan sonra doktor bey bana dedi ki "Oğlum misafirhaneye gidin" bende misafirhanenin yerini bilmediğimi söyledim. Bizimle hiç kimse ilgilenmedi ve bilgi verilmedi. Kimse bize gelipte demedi ki "Sen Uğur’un babası mısın? Kimse bize gelipte sizin çocuğunuzun başınıza böyle bir olay geldi. Kesinlikle öyle bir şey olmadı. Misafirhane sonradan bizi aldı, bizim çıkışlarımızı veriyorlardır, çıkışımızda bizi tekrar içeri almadılar. "Er ailesiniz, sivilsiniz" diye bizi almadılar. Bizi dışarı attılar. Uğur’un öldüğü gün 3 gün yattım. Misafirhanede kaldığım zaman 17 gün ben dışarıda kaldım. Şahidim var, ispatım var. Yalan ve iftira. Benimle Allah’ın kulu bana sen kimsin necisin demediler. Ben neden yalan söyleyeyim?" diyerek Genelkurmay’a isyan etti.

BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen