Paz. Nis 28th, 2024

UEFA Avrupa Ligi E grubunda Stoke City ile deplasmanda karşılaşan Beşiktaş’ın ilk golünü Hilbert kaydetti.Hilbert’in 14. dakikada attığı gol ile maçın spikeri Emre Tilev fena coştu.


VİDEO İÇİN TIKLAYIN

UEFA Avrupa Ligi’nde dün akşam karşı karşıya gelen Stoke City ve Beşiktaş Maçı’nda 14 . dakikada Hilbert attığı gol ile Siyah-Beyazlı temsilcimizi Stoke City karşısında öne geçirdi.Erken gelen bu gol üzerine maçın spikeri Emre Tilev adeta sevinçten çılgına döndü.

Emre Tilev golün üzerine deyim yerindeyse "gırtlağını parçalayan" bir ses ile :"Goooool,gol,gol,gol.Hilbert attı,Hilbert’in gölü,çok güzel oldu çok güzel.14. dakika mükemmel bir gol.Süzüldü,girdi,baktı,vurdu,topu ağlara gönderdi.Harikasın Hilbert,öptüm alnından öptüm,kocaman öptüm kocaman" şeklinde coşkulu bir sunum yaptı.

‘KİM KOYDU O DİREĞİ ORAYA’

Beşiktaş-Stoke City maçını canlı anlatan Emre Tilev, Beşiktaş‘ın girdiği bir gol pozisyonunda adeta kendinden geçti. Ouaresma’nın direkten dönen topu karşısında kahrolan Tilev tepkisini "kim koydu o direği oraya" diyerek dile getirdi. Emre Tilev’in bu sözü ekranları başındaki sporseverleri güldürdü.

MAÇIN ÖZETİ ve GOLLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen