Per. May 9th, 2024

Geçen hafta Salı günü resmen tanıtılan iPhone 4S, yakın bir zamanda mağazalardaki yerini almaya başlayacak. Bazı Apple hayranları ve bazı eleştirmenler, iPhone 4S’den memnun olmasalar da cihaz, ilk 24 saatte bir milyon ön-sipariş almayı başardı.


iPhone 4S incelemeleri ortaya çıkıyor! iPhone 4S’in ilk incelemeleri, yeni iPhone’un performansını da ortaya çıkardı! İşte sonuçlar…

Bu arada telefon hakkında ilk incelemeler de ortaya çıkmaya başladı. AnandTech tarafından yapılan testte iPhone 4S, tüm rakiplerini geride bıraktı. İşte iPhone 4S hakkında yapılan bazı diğer incelemeler ve yorumlar.

The Verge’den Joshua Topolsky, iPhone 4S’in yeni kamerası için şunları söylüyor: Yeni iPhone’da sensörün daha büyük olması bir yana, Apple optikleri de elden geçirerek düşük aydınlatmalı yerlerde de iyi sonuçlar vermesini sağlamış. Kamera fanatiği olmasanız bile resim çekmeye başladığınız anda farkı hissediyorsunuz. iPhone 4S, şimdiye kadar bir mobil cihazda gördüğüm en temiz, en güzel fotoğrafları çekti.

AllThingsD ve Macworld’den Siri ve A5 yorumları

AllThingsD’den Walt Mossberg’den Siri yorumu: Siri, Wikipedia, Yelp ve Wolfram Alpha’da bilgi arayabiliyor. "İran’ın başbakanı kim?" dediğimde ilk keresinde yanlış anlasa da doğru cevap verdi. Testlerimde e-postaları ve metin mesajlarını dikte ettirebildim. Siri, sanal klavyede yaptığımdan daha fazla hata yapmıyor.

Sistem bir sorunun birden çok formunu anlayabiliyor. "Bugün hava daha kötü olur mu?" dediğimde Siri’den "Bugün havanın daha kötü olacağını sanmıyorum" cevabını aldım ve ekrana bir hava haritası geldi.

Macworld’den Jason Snell ise A5 işlemcisinin kazandırdığı performans hakkında konuştu: Genel performans testlerinde iPhone 4S’in kabaca iPhone 4’ten iki kat hızlı olduğunu gördüm. Apple, grafik performansının 7 kata kadar arttığını söylüyor. Bu en iyi senaryo ama GLBench Pro grafik testlerimde daha iyi bir grafik performansı elde ettim. Bir 3D testinde ise iPhone 4’deki FPS’nin yaklaşık 5 katını, bir diğerinde ise 2 katını elde ettim.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen