Pts. May 6th, 2024

Bakan Eker, Diyarbakır’ın barışa ve huzura ihtiyacı olduğunu söyledi


Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, bölgenin barışa ve huzura ihtiyacı olduğunu söyledi. Eker, "Barışa kurşun sıkmasınlar, barışa mayın patlatmasınlar, barışa bomba atmasınlar, huzura kastetmesinler" dedi.

Dicle Üniversitesi’nin akademik yılı açılışı için seçim bölgesi Diyarbakır‘a gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak’ı ziyaret ettikten sonra Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında 13.5 milyon TL değerinde hibe desteği verilen 3 bin 231 çiftçiye makine ekipmanlarının teslim törenine katıldı.

HUZURA İHTİYACIMIZ VAR
Bölge halkının huzuru arzuladığını vurgulayan Eker, şunları söyledi: "Bizim her şeyden çok burada barış ve huzura ihtiyacımız var. Barışa kurşun sıkmasınlar, barışa mayın patlatmasınlar, barışa bomba atmasınlar, huzura kastetmesinler. Bu bölgenin çalışkan, üretken insanları tarihte inşa ettikleri onlarca medeniyet gibi yine medeniyetler inşa edecekler. Hem kendi refahlarını gelirlerini artırırlar, hem de sadece kendileri için değil, bu bölge ve Ortadoğu’da yaşayan on milyonlarca insanın karnını doyuracak kadar da üretim yaparlar"

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen