Cum. Nis 26th, 2024

Kapadokya’nın nefes kesen güzelliklerinde geçen aşk hikayesinde taşlar yerinden oynuyor. Aşk üçgeninde dengeler değişiyor. Toprak, Yusuf yüzünden kırılan kalbini yeni bir hayata başlayarak onarıyor. Havva ile Yusuf ise yepyeni bir hayatta adım atıyorlar. Yer Gök Aşk yeni heyecanlar, yeni umutlar ve yeni aşklarla devam ediyor…


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Yer Gök Aşk dizisinin 52. bölüm özeti Fox Tv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır. Yer Gök Aşk 52. bölüm fragmanı ve 51. bölüm özeti…

Havva’nın Yusuf’a gönderdiği mesaj üzerine çiftlik evine giden Hamiyet çılgına dönmüştür. Ne var ki Havva tepkisiz yatmaktadır. Remzi ise olanlardan habersiz şaşkınlık içindedir. Yusuf organik tarımdan büyük darbe alan şirketi kurtarma çabasındadır.

Polise Cüneyt’in yakalanması için baskı yapmaktadır. Cüneyt ise Yusuf’un bir adım ötesinde, Bekir’in peşindedir ve hiç ummadığı bir felaketle karşı karşıyadır. Havva babasına konuştuğunu söyler. Remzi Havva’nın iyileşmesine çok sevinir ama Havva’nın ne babasını ne de Cüneyt’i affetmeye niyeti vardır.

Bade, Hamiyet’in de desteği ile Yusuf’u kendine bağlamak konusunda daha büyük planlar peşindedir. Münevver ise nihayet çalışmaya başlar, üstelik herkesi çok şaşırtacak bir seçim yapmıştır. Hamiyet yaptığı son hamleyle Remzi ve Havva’dan kurtulduğundan çok emindir.

Ancak bu mutluluğunu gölgeleyecek sır gün ışığına çıkmak üzeredir. Remzi, Havva’yı Amerika’ya gitmeye razı eder, Cüneyt de arkalarından gitmeye kararlıdır. Ama plan yapma sırası artık Havva’dadır; aleyhine yapılan bütün hesapları alt üst etmek için harekete geçer.

FOX TV’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi bu bölümün ardında da oldukça konuşulacağa benziyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen