Sal. Nis 30th, 2024

Ahmet Çakar Beyaz Tv’de yayınlanan Ve Gol programında “Oktay Kaynarca’ya az daha dalıyordum” dedi.


Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan "Ve Gol" programında Beşiktaş Galatasaray maçında Çarşı Grubu’nun Van’daki depremzedeler için yaptığı "Çıplak" eylemin konuşulduğu anlarda konu dönüp dolaşıp, Van için yapılan özel yardım programlarına geldi.

Rasim Ozan Kütahyalı, canlı yayına bağlanıp Van’daki depremzedelere para vereceğini vaat eden kişilere sert tepki gösterdi. Söz veripte parayı halen yatırmayan kişilerden "Yavşak" ve "Şerefsiz" diye bahseden Kütahyalı, bu kişilere 1 Aralık‘a kadar süre verdi ve parayı yatırmamaları halinde bu isimleri açıklayacağını söyledi.

O ŞEREFSİZLERİ AÇIKLAYACAĞIM
"Kampanyalardaki alçakları ve sahtekarları açıklıyorum." diyen Kütahyalı sözlerini şöyle sürdürdü:
Kampanyalarda atan turan adam sayısı, veren sayısında fazla. Ben bu kimi şirketleri biliyorum. Son gün 1 Aralık. 1 Aralık‘ kadar parayı yatırdılar, yatırdılar. 1 Aralık‘ta televizyonlarda şu kadar yardım yapıyorum diyen yavşakları, açıklayacağım. 1 lira vermeden reklam yapmak için bağlanıp, şov yapıp ah-vah yapıp, milli birlik kardeşlik gibi Türk Milletinin hoşuna gidecek laflar edip, şerefsizce sıvışan adamlar var.

CANLI YAYINDA FORMA KAVGASI İZLE

OKTAY KAYNARCA‘YA DALACAKTIM
Ahmet Çakar’da daha önce bu tür yardım programlarında yer aldığını ifade ederek, Oktay Kaynarca ile yaşadıklarını anlatırken ilginç sözler sarf etti. Pakistan‘da yaşanan sel felaketinin ardından yapılan yardım programına katıldığını ifade ederek "Orada Oktay Kaynarca‘yı gördüm dalıyodum. Dedim bana bak adın Oktay mıdır, nedir burası Kurtlar Vadisi değil. Baktım raconlu maconlu canlı yayında, kendini Kurtlar Vadisi’nde zannetti. Dedim ki ‘Bak Oktay kardeşim otur burası Kurtlar Vadisi değil, sende Çakır değilsin.’" dedi.

BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen