Cts. Nis 27th, 2024

Fenerbahçe’de son iki lig maçında ortaya konan futbol ve saha içindeki disiplinsiz görüntü gelecek adına tehlike işaretleri vermeye başladı.


Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın liderlik koltuğunda oturmalarına rağmen yaşadığı sıkıntılar sarı-lacivertli takımdaki durumu net bir şekilde özetliyor.
Öncelikle genç çalıştırıcı tüm başarısına karşın, tek yetkili olarak iş başına geçtiği ve yarım sezonda istifanın eşiğine geldiği ilk dönemine dönüş yaptı. Daum’dan görevi devralıp, takımın tek patronu olan Kocaman, daha sezon başı hazırlık döneminde başını Emre’nin çektiği bazı futbolcuların disiplinsizliği nedeniyle ipleri elinden çabuk kaçırmıştı. Güiza’yı kampa götüremeyen, Emre’nin sudan bir sebepten dolayı antrenmanı terk etmesine engel olamayan Kocaman, yolun başında ciddi bir krize girmişti.
Samandıra’da yine aynı ortam bir kez daha doğdu. Kocaman’ın yine Emre’nin son zamanlarda artan saldırgan tavırlarına yaptırım uygulayamaması ve onunla hareket eden birkaç futbolcuya söz geçirmekte zorlanması yeni bir kaosu beraberinde getirdi. Artık oyundan alınan hemen hemen tüm futbolcular isyan bayrağı açıyor. Bu durum da genç hocanın otoritesini giderek zayıflatıyor.
3 Temmuz’dan bu yana yaşadığı ağır travmaya rağmen ligin zirvesini bırakmayan Fenerbahçe’de, ileride yaşanabilecek ciddi sıkıntıların habercisi gibi görünen bu disiplinsizlikler ve takım içi tartışmalar sevimsizlik yaratıyor. Başkan Aziz Yıldırım’ın tutuklu bulunması nedeniyle tüm sorunların altından Kocaman’ın tek başına kalkmaya çalışması, yönetimin takımla ilgili duyarsızlığını gözler önüne seriyor.
Teknik Direktör Aykut Kocaman’ı, son basın toplantısında dile getirdiği gibi transfer konusunda henüz bir karara varılamamış olması da üzüyor. Fenerbahçe Yönetimi ile iletişim kuramayan Kocaman, takıma alınmasını istediği golcü konusunda kimse ile mutabakat sağlayamamanın çaresizliği içinde çözüm üretmeye çalışıyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen