Cum. Nis 26th, 2024

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’nin dün akşamki yayınlanan bölümünü izleyenler farklı bir konsept ile karşı karşıya kaldı.


Dizinin dün akşam ekrana gelen bölümünde, televizyon dünyasından Fatmagül’e büyük destek geldi. Ulusal basının ünlüleri, tecavüz davasında Fatmagül’ün yanında saf tuttu.

KIVILCIM ATEŞE DÖNÜŞTÜ

Kapana kısılmış bir halde Kerim‘in kendisini bulmasını bekleyen Erdoğan, olayların içine polisin de dâhil edilmesiyle iyice köşeye sıkıştı. Karakolda Erdoğan ile karşılaşan Kerim
öfkesini kontrol edemeyerek, Erdoğan’a saldırır. Ancak bu anlar başka bir olay için karakol önünde nöbet bekleyen basının gözünden kaçmaz. Kavgayla başlayan tesadüfler zinciri Fatmagül’ün tecavüz davasına kadar uzanacak sürecide başlatmış olur.

FATMAGÜL’E SÜRPRİZ DESTEK
Fatmagül’ün tecavüz davası ulusal basında ve televizyonlarda yer alınca yakılan bu kıvılcım büyük bir ateşe dönüşür. Fatmagül’ün tecavüz davası Kanal D ana haber bülteninde ve 5N1K’nın gündemine oturdu. Cüneyt Özdemir programında tecavüz davasını işlerken ; Fatmagül’e mahkeme gününde kadın derneklerinden de sürpriz bir destek geldi.

BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen