Paz. Nis 28th, 2024

Kurtlar Vadisi Pusu dün akşam ekrana gelen bölümüyle yine nefes kesti.


Kurtlar Vadisi Pusu’nun TNT’de ekrana gelen dün akşamki bölümünde Memati’nin eline geçirdiği Kenan’ı tokat manyağı yaptığı sahne diziye damgasını vurdu.
Memati, kızı gibi sevdiği Selvi’yi döven Kenan’ı saklandığı yerde buldu. Kenan’ı eline geçiren Memati, Kenan’ı öyle bir dövdü ki diziyi izleyenlerin ağzı açık kaldı. Oldukça hızlı hamlelerle defalarca Kenan’a darbeler vuran Memati Kenan’ı tabir-i caizse eşek sudan gelinceye kadar dövdü.

İşte dün geceye damgasını vuran o sahne;

Örgüt Lale Zara Aynacı’ya baskı kurarken, Polat ile Kara bir araya geldi. Pusat’ı Zaza’nın elinden kurtarmak isteyen Memati Zaza’nın adamlarını diri diri yakmak istedi. Zaza’yı adamlarını diri diri yakmakla tehdit eden Memati, istediğini alır ve Pusat’ı Zaza’nın elinden kurtardı. Polat Alemdar örgütün evini basarken, Kara’da Kaşifoğlu’nun öldürmek için hareket geçti. Ancak Kaşifoğlu Kara’yı köşeye sıkıştırdı. Öte yanda Zaza’dan ağır işkence gören Pusat hastanede tedavi altına alındı. Ağır işkenceye maruz kalan Pusat’ın hayati fonksiyonları durdu ve dizi o esnada son buldu.
Pusat’ın hayatta kalıp kalmadığının sorusunun cevabı ise önümüzdeki bölümde belli olacak.



BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen