Sal. May 7th, 2024

“Yeni mankenler podyumda yürürken kendilerinden emin yürümüyorlar, sadece objektifleri ve kameraları düşünerek yürüyorlar.” diyen eski manken Engin Koç, mankenleri topa tuttu. Piyasada parmakla saysan 5 tane erkek manken bulamazsın diyen Koç, “100 yaşında gelsem podyumları bırakmam şuan gelen her işe gidiyorum ve ailemin geçimini hala mankenlikten


EN YAKIŞIKLISI BENİM

2012 yılının kendisine uğur getireceğini belirten Engin Koç, “Allah kısmet ederse bir iki önemli sinema teklif aldım. Başrol oynayacağım. Sonunda yapımcılar beni keşfetti. Keza ben de Türkiye de oldukça yakışıklı ve yetenekli bir oyuncuyum. Geçmişte çektiğim sinema filmlerine bakarsanız bunu görebilirsiniz. Ancak ülkemizde nedense eskiler pek ilgi görmüyor. Ya da arkasında medya gücü yok. Bu yüzden ben ve benim gibi birçok arkadaşım boş oturuyor” şeklinde konuştu.

BEYAZ GAZETEYİ ÇOK BEĞENDİM

Magazin dünyasında ses getiren haberleri ile sanatçı ve oyuncuların tutkusu haline gelen Beyaz Gazete yi çok beğendiğini vurgulayan Koç,”Ben tam bir kitap kurduyum. Elime geçen her kitabı okurum. Geçen hafta bir manken ve sanatçı arkadaşımla sohbet sırasında Beyaz Gazete konusu oldu çok merak ettim eve gider gitmez hemen internete girip okudum. Ben de Beyaz Gazete’nin adeta abonesi oldum. Artık gerek kendimle gerekse Türkiye gündemini takip etmek için her sabah erkenden Beyaz Gazete okuyorum. İnşallah bu gazeteyi bayilerden almakta kısmet olur. Çünkü çok iyi hazırlanmış bir ekip işi olduğu ortada” dedi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen