Cum. Nis 26th, 2024

Pazartesi akşamlarının favori dizileri arasında yer alan Arka Sokaklar dizisinde heyecan bir türlü dinmek bilmiyor. Rıza Amir önderliğinde çalışmalarını sürdüren ekip maceradan maceraya koşuyor.


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Arka Sokaklar dizisinin 225. bölüm özeti Kanal D web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Zeynep kaçırılıyor

Murat ve Zeynep gazetede gördükleri Şahin Pala’nın, Adli Tıp’ın psikosomotik kişilik bozukluğu tanısıyla Bakırköy’e sevk edildiği haberiyle sarsılır. Şahin’in 2 ay öncesinden kalan Murat’tan alınacak bir intikamı vardır. Şahin bir şekilde hastaneden kaçmayı başarır.

Murat ve Zeynep’in peşine düşer. Zeynep ve Melek emniyete giderken yolun ortasında terk edilmiş bir araç görünce bakarlar. Bir anda arabanın kapıları açılır ve ikisi de etkisiz hale getirilir. Şahin’in adamları Zeynep’i kaçırır, Melek’i olay yerinde baygın olarak bırakıp giderler.

Gün geçtikçe çocuk kaçırılma ihbarları artmaktadır. Çocuklar kaçırılmakta, sonrasında da cesetleri bulunmaktadır. Ve cesetler bulunduğunda yapılan otopside çıkan sonuç hep aynıdır. Böbrekleri alınmıştır. İşin içinde organ mafyası vardır. Ekipten sabah devriyesi olmayanlar, kahvaltı için bir cafede buluşurlar.

Melek, Koray ile birlikte gelir. Mesut, Koray’ı görünce masadan kalkar, böreğini dışarıya ister. Mekandan ayrılacakken diğer masalardan birindeki bir adamın Koray’a pis pis baktığını görür. Ve bakıştan şüphelenir, isminin Nusret olduğunu öğrenilen şahıs ile görüşmek ister.

Bu bölüm de izleyiciler tarafından soluksuz izleneceğe benziyor. Macera yine dur durak bilmeden devam edecek.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen