Cts. Nis 27th, 2024

Yıllar sonra ekranlara tekrar dönen dizi, eski formundan hiçbir şey kaybetmemişe benziyor. Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ’un başrollerini oynadığı dizi her yaş kesiminden kendisine izleyici buluyor. İşte önümüzdeki dönemde yaşanacaklar.


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Çocuklar Duymasın dizisinin 80. bölüm özeti Atv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Duygu ve Berke kavga edince, Duygu soluğu ailesinin evinde alır. Bir daha barışmayacağını söyleyen Duygu’yu Meltem sakinleştirmeye çalışır. Bu ayrılık durumunu Haluk’a belli etmemeye çalışan Meltem’in işi hiç de kolay olmayacaktır…

Berke Duygu’dan özür dilemek için Haluk’lara gelir. Bir yandan Haluk’a bu durumu belli etmeme çabası bir yandan da Duygu’nun barışmama inadı Berke’yi zor durumlarda bırakırken birbirinden komik durumlar yaşanır… Haluk, Tolga’nın askerliği bedelli olarak yapmak istediğini öğrenir.

Bunun üzerine Tolga’ya askere gitmenin ne kadar önemli olduğunu öğretmek için ona ofiste eğitim vermeye başlar… Orçun ve Merve matematik sınavından kötü not alır. İkisi de anlaşarak ailelerine yalan söylemeye karar verir. Ama zayıf not aldıklarını çoktan öğrenen Gönül ve Tuna onlara küçük bir oyun oynar.

Havuç, Teo ve Basri, Yeliz Hanım’dan kız tavlama taktikleri alırlar. Aldıkları taktikleri abartılı bir şekilde uygulamaya başlayan Havuç ve çetesinin başına beklemedikleri işler gelir. Meltem Haluk’un giymediği eşyalarını toparlarken onun giymediği bir ceketi Şükrü’ye vermiştir.

Uzun süredir o ceketi giymeyen Haluk ceketini isteyince Meltem çareyi Şükrü’den ceketi geri istemekte bulur. Şükrü ceketi çok sevdiğini söyleyince Meltem ceketi alamaz ve işler arap saçına döner… Şükrü ve Hüseyin Duygu ve Berke’nin ayrıldığını duyar. Berke’nin Duygu’yu üzdüğünü düşünen Şükrü ve Hüseyin Berke’yi karşılarına alıp gözünü korkutmaya çalışınca ortaya birbirinden komik sahneler çıkar…

Çocuklar Duymasın dizisi ikinci kez çekilmesini karşın bir fenomen olma yolunda hızla ilerliyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen