Sal. May 7th, 2024

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Galatasaray derbisinin ardından açıklamalarda bulundu.


Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Galatasaray derbisinin ardından açıklamalarda bulundu.

Sözlerine rakiplerini tebrik ederek başlayan Kocaman: "Önce Galatasaray‘ı kutluyorum. Yapılması gerekenlerin çoğunu bugün yapamadık. Galatasaray oyuna çok sert başladı. Özellikle bu sertliğe karşılık verememiz gidişatı çok etkiledi. Bizim amacımız önce baskıyı arttırmak ve basit top kayıplarını minimuma indirmekti. Ne baskı yapabildik, ne de basit top kayıplarını engelleyebildik. Galatasaray açısından bu öngörüleri yapıyorduk ancak, bizim tahmin edemediğimiz standardın bu kadar altında kalmamız oldu." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe’nin ikindi yarıda sistem değişikliğine değinen Kocaman: "Maçın belirleyici faktörü Galatasaray‘ın istekli ve sert futboluna karşı koyamamamız oldu. Bizim gibi tecrübeli bir takım bu kadar basit top kayıplarıyla oynarsa bu sıkıntı yaratır. İkinci yarıda da ayağa top oynayarak ilk yarıda yapamadıklarımızı yapmak istedik. Ancak biraz geç oldu."

Kocaman son olarak ise sözlerini: "Takımımız sahada kötü bir görüntü verdi. Artık bu maçı aniden unutmalıyız. Hoş bir cümle değil ama Galatasaray maçını burada bitirmek zorundayız." diyerek noktaladı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen