Per. Nis 25th, 2024

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM’deki haftalık Grup Toplantısı’nda konuşuyor…


AK PARTİ MHP‘YE KARA ÇALDI

MHP’ye yönelik düşmanlık ve hasmane tutumların, ilham ve besin kaynağı neresinden bakarsak bakalım AK Parti’nin yıkımdaki kararlılığıyla yakından ilgili olmuştur. Demokratik yarışta kara çalarak rakiplerini geride bırakan iktidar, her kötülüğe başvurmuştur. Bu kapsamda 2011 yılı siyaseteni haysiyetten ikmale kaldığı bir yıl olarak vicdanlarda tescil edilmiştir.

Okyanus ötesi MHP‘siz meclis amacına ulaşamamış, MHP 3 hilali yalnız bırakmamıştır. İnandığımız yolda kararlılıkla ilerledik ve sfesadın bariyerlerini devirdir. Türkiye sevdalısı yürekler yüce allah dışında kimsenin karşısında diz çökmemiş, bundan sonra da çökmeyecektir.

Ayrılmaya kapalıyız, dağılmaya uzağız, kavgaya mesafeliyiz ve Türkiye‘yi dinamitlemeye çalışanlara tavizsiziz. Cumhuriyet savunucusuyuz.

2011’İ DEĞERLENDİRDİ

Peşin yargılarla ve felaket tellallığıyla hareket etmiyoruz ancak görünen köyün kılavuz istemediğini de itiraf etmek mümkün. İçerde ve dışardaki kaygı verici gelişmelere yıl boyunca şahit olduk. AK Parti ateşle çevrili bir alana, ülkemizi gözü kapalı bir biçimde sürüklemiştir. Bunların en başında ise Arap Baharı isimli BOP projesi gelmiştir. Küresel hedeflerin müslüman coğrafyasına taşınması sağlanmıştır

Ayrıntılar az sonra…

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen