Pts. May 6th, 2024

Başrollerini Hazal Kaya, Çağatay Ulusoy gibi genç oyuncuların paylaştığı ‘Adını Feriha Koydum’ dizisinin kötü karakteri Hande’yi canlandıran Ceyda Ateş, “Başrol oynamak gibi bir derdim yok” dedi.


Foto galeri için tıklayın

tv 8’de ‘Böyle Bir Şey Var Mı?’ programına katılan Ateş, diziler ve oyunculuk hakkında konuştu. Genç oyuncu, şunları söyledi: “Şu anda bulunduğum konumdan çok memnunum. Ben bundan sonra başrol oynarsam, ardından çok iyi bir yan rol gelirse yine oynarım. Benim için farketmez. Başrolde hiçbir yere gelemeyip düşenler de var. Başrol oynamak gibi bir derdim yok. Beni heyecanlandıran her rolde yer alırım. Ben paradan önce oyunculuğa bakıyorum.

Dizide bayağı karışık olaylar olacak.”

‘Mesajım son derece mesafeliydi’
Özel hayatı hakkında da Ceyda Ateş, “İbrahim Bey’in oğlu İdo evet bana mesaj attı. İdo mesaj attı ama insanlar bunu çok abarttı. Herkesin saygı duyduğu bir insan iyi dileklerini sunmuş ben de teşekkür ederim dedim. İdo kardeşim yaşında. Aramızda herhangi bir şey yok. Ancak magazin basını bunu farklı yönlere çektiler. Attığım mesaj son derece mesafeliydi.” diye konuştu.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen