Cum. Nis 26th, 2024

“Kim Milyoner Olmak İster?” adlı yarışma programına katılan üniversiteli, ilk sorulara kullandığı jokerlerle şaşkına çevirdi.


"Kim Milyoner Olmak İster?" adlı yarışma programına katılan üniversiteli, ilk sorulara kullandığı jokerlerle şaşkına çevirdi. Üniversiteli gencin bu hali akıllara "Nasıl üniversiteyi kazanmış?" sorusunu getirdi.

ATV ekranlarında yayınlanan Kenan Işık’ın sunduğu "Kim Milyoner Olmak İster?" adlı yarışma programına katılan üniversiteli Fatih Kuzu, programı izleyenleri ve Kanan Işık’ı şaşkına çevirdi.

"Sorulara sanatçı gözüyle bakacağım" diyen Mimar Sinan Üniversitesi İç mimarllık öğrencisi Fatih Kuzu, basit olan ilk beş soruda tüm joker haklarını kullanarak sanal alemde alay ve hakaret konusu oldu.

"1970’li yıllarda kadınların giydiği yüksek ökçeli topuk hangisiyle ifade edilirdi?" şeklindeki 2.soruda seyirciye sorma joker hakkını kullanan Kuzu, üçüncü soru olan "Tombala oyununda kartın bir yada iki sırası doldurulduğunda söylenen söz hangisidir?"e de yanıt veremeyerek yüzde elli joker hakkını kullandı.

4. soruyu geçen Kenan Işık, "Bunu bilin artık" diyerek "Devlet kurumlarına ait internet uzantısı hangisidir?" sorusunu yöneltti. Ancak üniversiteli Kuzu bu soruda da telefon jokerini kullandı.

Kuzu, hiç bir şey bilmeden yarışmadan 5 bin TL kazandı. BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen