Sal. Mar 19th, 2024

Ekranların vazgeçilmez dizilerinden olan Keşanlı Ali Destanı 7. bölümüyle 28 Ocak Cumartesi akşamı Kanal D ekranlarında olacak. İşte Keşanlı Ali Destanı 7. bölüm özeti ve fragmanı…


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Keşanlı Ali Destanı dizisinin 7. bölüm özeti Kanal D web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır. Keşanlı Ali Destanı 7. bölüm fragmanı ve 6. bölümde yaşananlar…

Zilha yüzünden birbirlerine giren Sipsi ve Keşanlı Ali, bir süreliğine ateşkes ilan ederler. İkisi de Zilha’yı rahat bırakacakları konusunda anlaşırlar. Fakat bu hem Sipsi için hem de Keşanlı Ali için zor bir karardır. Üstelik Fehime, kuzeni Muhittin’i Zilha ile tanıştırmaya karar verir.

Zilha ile Ali’nin tekrar birleşmesinden korkan Hasibe de boş durmaz. Kendine has yönetmelerle Zilha’yı Ali’den uzaklaştırmaya kararlıdır. Ancak bunu başarması için Zilha’ya yakından davranması gerekmektedir. Bu tavır değişikliği ise hem Fehime hem de Zilha’yı kuşkuya düşürür.

Herkesten gizli şehre gidip gizlice çalışan Ali bu işi daha fazla yapamayacağını anlar. İzmarit Nuri’nin de yüreklendirmesi ile Sineklidağ’daki işlere el atmaya karar verirler. Üstelik şehirde tesadüfen hapishanede tanıştığı Ali Cengiz ile yine yolları kesişir.

Bu arada ise mahallede düzenlenen horoz dövüşlerinin bir numaralı dövüşçüsü horoz Vakkas kaybolur. Sipsi ve Çakal Rüstem panik halde her yerde horoz Vakkas’ı ararlar. Zilha, Fehime’nin kuzeni Muhittin ile buluşmayı kabul eder. Ancak bu buluşma Keşanlı Ali ve Sipsi tarafından yakın takibe alınır.

Sırra kadem basan Vakkas sonunda bulunur. Bulunmasının şerefine de tüm mahalleli sinemada film izlemeye davet edilir. Keşanlı Ali orada herkes bir aradayken bütün mahalleliyi şaşırtan sürpriz bir açıklamada bulur.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen