Cts. Nis 27th, 2024

Uludağ, Avrupa’nın en büyük maskeli balosuna ev sahibi oluyor…


Maskeli baloda 4 bin kişi buluşacak
Türkiye’nin Ve Avrupa’nın en büyük moda ticaret organizasyonu "Dosso Dossi Fashion Show"’un 13’üncüsü 9-15 Ocak 2012 tarihleri arasında Bursa Uludağ’da yapılacak. Rusya, Ukranya, Hong Kong, Romanya gibi 30’a yakın ülkenin alım heyetlerini Türk tekstil markaları ile buluşturacak olan Dosso Dossi Fashion Show’un organizasyonuna yaklaşık 4 bin seçkin davetlinin katılması bekleniyor.

Moda showları ve özel etkinlikler için Uludağ’da özel olarak kurulacak olan 7000 metrekarelik çadırda bir çok ünlü marka 2012 İlkbahar-Yaz sezonu için hazırladığı 10.000’den fazla yeni modeli sezon öncesinde satışa sunulacak. "Alışveriş yaparken tatil, tatil yaparken alışveriş" konseptiyle kapılarını açacak olan etkinlikte 11 Ocak gecesi 4 bin davetli , düzenlenen maskeli baloya katılacak. Bu rakama ulaşılması halinde Uludağ 4 bin kişinin katıldığı maskeli baloyla Avrupa rekorunu kırarak adını bu şekilde de dünyaya duyuracak. Ayrıca bu Maskeli baloda 2 milyon TL’lik kostümünün kullanılacağı belirtildi.

Etkinliğin ilk gecesinde Rusya‘nın ünlü pop yıldız Phillip Krikorov 35 kişilik dans grubuyla davetlilere unutulmaz anlar yaşatacak. Phillip Krikorov, sahne performansı için yaklaşık 20 özel kostüm hazırlattı. Gecenin sunuculuğunu ise 2008 Rusya güzeli Miss Russian Viktoria Lopireva yapacak.

Maskeli baloda ünlü popçu Mustafa Sandal 4 bin kişinin karşısına anne olmak için gün sayan karısı Emina Sandal ile çıkacak. Bu ay içinde ikinci kez anne olacak olan Emina’nın bir parçada eşiyle düet yapması tahmin ediliyor. Sandal’ın sahnede karısıyla birlikte hangi karaktere bürüneceği ise sürpriz olduğundan belirtilmedi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen