Paz. May 19th, 2024

Önden Gidenler

Tarih: 2012-07-19 TV : KANAL7 Saat: 01:50 Tür:Yaşam

SAHUR SOFRALARI ‘SAHUR VAKTİ’ İLE TATLANIYOR
Kanal 7’nin sahur programı “Ömer Döngeloğlu’yla Sahur Vakti” Ramazan boyunca Başakşehir Sular Vadisi’nden canlı yayınla ekrana gelecek. Ömer Döngeloğlu’nun anlatımıyla İslam tarihinden kesitler, Ramazan’ın güzellikleri, Kur’an-ı Kerim’in tilaveti, Allah’ın güzel isimlerinden oluşan Esma-ül Hüsna duaları ve salâvatı şerifeler Ramazan boyunca programda yer alacak. Programa ilk gecesinde Kur’an-ı Kerim tilavetleriyle her yaştan hafız çocuklar konuk olacak.
Ramazan ayının hikmeti ve sevinci Ömer Döngeloğlu ile Kanal 7 ekranında yaşanıyor. On bir ayın sultanı Ramazan’da sahur boyunca Ömer Döngeloğlu’nun etkileyici anlatımlarıyla İslam tarihinden olaylar, Ramazan ayına özel sohbetler ve tüm güzellikler Kanal 7 ekranından izleyiciyle buluşuyor. Bahçeşehir Sular Vadisi’nden ekrana gelecek Sahur Vakti’nde duanın önemi, Kur’an’da ve hayatımızdaki yeri, Hz. Muhammed’in duaları ve Esma-ül Hüsna ile sahurun bereketi ekran başındakilerle paylaşılacak. Ramazan’ın ilk sahurunda programa Kur’an-ı Kerim tilavetleriyle küçük hafızlar konuk olacak. Her yaştan çocukların okuyacağı Kur’an-ı Kerim ile manevi atmosfer yaşatılacak.
Sahur Vakti’nde İslam tarihinden çarpıcı kesitler Ömer Döngeloğlu’nun akıcı anlatımıyla Ramazan boyunca Ömer Döngeloğlu İle Sahur Vakti programında ekrana geliyor… Asr-ı Saadet yaşamının detaylarını bütün güzellikleriyle ortaya koyan tadına doyulmaz sohbetiyle Ömer Döngeloğlu sahur sofralarına manevi bir lezzet katacak. Konukların okuduğu Kur’an-ı Kerim ve ilahilerle bereketlenen sahur sofralara her gece Ömer Döngeloğlu’yla Sahur Vakti’nin samimi sohbetleri de eşlik edecek.
Tasavvuf müziğinin yüreklere işleyen nağmeleri, gönülleri fetheden ilahiler Ömer Döngeloğlu’yla Sahur Vakti’yle Kanal 7’de ekrana geliyor. Kur’an-ı Kerim’le başlayan sahur, dualar ve ezanla son buluyor.

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”