Paz. May 5th, 2024

İşte Karakola Saldıran Kadın Terörist

Bahçelievler’de dün gece bir karakola teröristlerce bombalı ve uzun namlulu silahla gerçekleştirilen saldırının ardından sağ ele geçirilen kadın militanın, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden, güvenlik gerekçesiyle Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildiği belirtildi.

Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü ‘ne bağlı 75. Yıl Polis Merkezi ‘ne biri kadın iki terörist, dün akşam saat 21.30 sıralarında bombalı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlemişti.

İki polisin şarapnel parçalarından hafif şekilde yaralandığı saldırının ardından teröristlerden biri karanlıktan da faydalanarak yaya olarak kaçarken, ismi açıklanmayan kadın eylemcinin güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonda, eylemde kullandığı kalaşnikof marka otomatik silahla birlikte çevreyolu istikametinde yaralı olarak ele geçirildi. Kadın eylemcinin kaldırıldığı Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ‘nden, güvenlik gerekçesiyle sabaha karşı tedavi Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ‘ne sevk edildiği kaydedildi. Çevik kuvvet polislerinin hastanede almış olduğu güvenlik önlemi dikkat çekerken, mahkum odasında müşahade altına tutulan eylemcinin, gündüz saatlerinde bu hastaneden taburcu edilerek emniyette sorguya alınması bekleniyor.

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”