Cum. Nis 26th, 2024

Kocaeli Sağlık Turizmi Derneği Kıev’de Fuara Katılacak
Kocaeli Sağlık Turizmi Derneği (KOSAD) 21-26 Ekim tarihleri arasında Kiev Sağlık Turizmi Fuarında Kocaeli’yi temsil edecek.

Kongre ve fuar çalışmasının bir arada olduğu Kiev’de Fuara KOSAD çatısı altında Özel Akademi Hastanesi, Özel Çağın Göz Hastanesi, Özel Kartepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yetkili ve doktorlarından oluşan bir ekip katılıyor. Kongre ve fuar çalışmasının bir arada olacağı Kiev’de sadece Ukrayna’dan değil, bölgedeki Türki Cumhuriyetlerinden de geniş bir katılım olması bekleniyor.
Dernek olarak katılımcı kurumlarla birlikte özel olarak hazırlandıklarını belirten Dernek Başkanı Tümay Mercan, dernek üyesi kuruluşların Kocaeli’de ve bölgede sağlık turizmini tanıtmak ve geliştirmek konusunda özverili çalışmalarda bulunduklarını söyledi.

Mercan, Kocaeli’nin sağlık turizmi yapmak için medikal ve termal anlamda yeterli olduğunu ve Kocaeli’deki sağlık kuruluşlarının tedavi ve hizmet kaliteleriyle fark yaratacaklarını belirtti.

Kocaeli’de sağlık turizmini geliştirmek ve şehre yeni bir vizyon kazandırmak amacıyla yola çıkan Kocaeli Sağlık Turizmi Derneği üyeleri, Kiev’de Kocaeli’yi temsil etmenin önemli olduğunu belirttiler.

Sağlık turizmi ile ilgili olarak, Doğu Marmara bölgesini kucaklayacak çalışmalar planladıklarını belirten KOSAD üyeleri, 2014 yılında bölgenin ve Kocaeli’nin sağlık turizmi konusundaki tanıtımına daha fazla ağırlık vereceklerini vurguladılar.

KOSAD Üyeleri ayrıca tüm bölge hastane ve ilgili aktörleri ve paydaşları derneğe üye olmaya ve Kocaeli’nin turizm ve sağlık turizmi konusunda gelişmesine katkıda bulunmaya davet ettiler.

Kiev’de 21-16 Ekim 2013 tarihleri arasında yapılacak, sağlık turizmi kongre ve fuarına Özel Akademi Hastanesinden Satış ve Pazarlama Müdürü Feyza Demir ve Estetik Cerrah Dr. Yasin Ünal, Özel Çağın Göz Hastanesinden Hastane Müdürü İpek İzgün Kandemir, Dr. Fehmi Aydoğan, Özel Kartepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde Diş Hekimi Muhammet Pasvanoğlu ve KOSAD başkanı Tümay Mercan katılacak.

2011 yılında kurulan Kocaeli Sağlık Turizmi Derneği, Türkiye Sağlık Turizmi Platformu üyesi ve Türkiye’deki sağlık turizmi çalışmalarının içinde yer alıyor.

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”