Per. Nis 25th, 2024

 
Kurtlar Vadisi Pusu 221.Yeni Bölüm Fragmanı İzle 10 Nisan 2014(kurtlar vadisi pusu yeni bölüm izle)

Necati Şaşmaz, Atv, Fragman, Kurtlar Vadisi, Kurtlar Vadisi Filistin, Kurtlar Vadisi İrak, Kurtlar Vadisi Pusu Dizisi, Polat Alemdar

Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Bölüm Fragmanı İzle(Kurtlar Vadisi Pusu 221.Bölüm Fragman izle) Kurtlar Vadisi Pusu 221.yeni bölüm fragmanı yayınlandı.Kurtlar Vadisi Pusu 221.yeni bölüm ile ekranlara gelecek.Kurtlar Vadisi Pusu 221.yeni bölümde büyük süprizlerin yaşanması bekleniyor.Kurtlar Vadisi Pusu 221.yeni bölüm 10 Nisan Perşembe akşamı ATV’de olacak.İşte Kurtlar Vadisi Pusu 221.yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar…

Kurtlar Vadisi Pusu 221. Yeni Bölüm – 11. yılında ATV ekranlarında yayınlanmaya devam eden Kurtlar Vadisi Pusu 221. bölümü ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni bölümü 10 Nisan Perşembe BG akşamı kendi saatinde ATV ekranlarında olacak.

Kurtlar Vadisi Pusu 220. Son Bölümde Yaşananlar

Perşembe akşamlarının en çok izlenen dizilerinden olan Kurtlar Vadisi Pusu 220. yeni bölüm ile hayranlarının karşısına çıktı. Aksiyonun bir an olsun dinmediği Kurtlar Vadisi Pusu 219. bölüm ile fanatiklerini yine ekran başına kilitledi. İşte Kurtlar Vadisi Pusu’nun son bölümünde yaşananlar…

CAHİT, YENİ BARON’UN YANINDA

İntikam için Tapınakçıların arasına giren Cahit, yeni Barom Muhterem Bey ile tanıştı. Muhterem Bey’in Cahit’e ”Bize ulaşmak için mi Safiye’ye yaklaştın, yoksa Safiye’ye ulaşmak için mi biz yaklaştın. Seni gözüm hiç tutmadı” demesi izleyenleri şaşkına çevirdi.

POLAT VE ARKADAŞLARI KARA’YI KURTARDI

Polat Alemdar düzenlediği operasyonda Armegedon’un elinde esir bulunan Kara’yı kurtardı. Abdülhey, operasyonda yakalanan Armegedon’un komutanı Müfettiş Kane’yi öldürdü.

VEKİLLERİN İSTİFASI KURTLAR VADİSİ PUSU’DA

Her hafta gündeme dair konuları işleyen Kurtlar Vadisi Pusu’nun bu haftaki bölümünde milletvekillerinin istifası ele alındı. Milletvekillerinin seçime günler kala montajlı görüntüleriyle istifasının gerçekleşeceği iddia edildi.

POLAT ALEMDAR’DAN KIZI ELİF’E BÜYÜK SÜRPRİZ

Kızı Elif’in doğum gününü kameradan izleyen Polat Alemdar, dizinin son bölümünde büyük bir sürprize imza attı ve kızının yanına gitti.

 

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”