Per. Nis 25th, 2024

Google Play Store’daki binlerce uygulamayı yüklemek çok kolay. Google Play Store indirme işlemleri nasıl yapılır? Milyonlarca Android işletim sistemli telefon sahibi kullanıcıların en yeni uygulamaları indirmesi için Google Play Store’un güncel olması gerekmektedir. İşte Google Play Store APK indirme işlemleleri.

Google Play Store indirmek artık çok basit. Peki Google Play Store nasıl indirilir? En yeni uygulamaları Android telefonunuza yüklemek için haberimizin detaylarında anlattığımız işlemleri yerine getirmeniz yeterli. Milyonlarca kullanıcının sürekli olarak kullnadığı ve takip ettiği Google Play Store’daki en gğncel uygulamaları indirmek için Google Play Store’un en son sürüme güncellenmiş olması gerekmektedir. Bunun için haberimizde bulunan adımları izlemeniz yeterli olacaktır. Genellikle Android işletim sistemli telefonlarda yüklü olarak gelen Google Play Store bazı durumlarda yenilenmesi ve güncellenmesi gerekmektedir. İşte Google Play Store APK indirme ve güncelleme işlemleri.
GOOGLE PLAY STORE İNDİRME İŞLEMLERİ
Google play storeyi indirebilmek için akıllı telefonlarınızın google arama motoruna google play store yazmanız yeterli olacaktır. Bu uygulama en güncel linklerden tutun da en yeni oyunlara kadar her türlü uygulamayı içerisin de tutan bir uygulamadır. Facebook , twitter , oyunlar ve daha bir sürü uygulamayı telefonunuza yüklemeniz de büyük kolaylık sağlamaktadır. Bu uygulamayı kullanırken veya indirirken herhangi bir ücret ödemiyorsunuz. Bu uygulamayı indirebilmeniz için yada bu uygulamayı kullanabilmeniz için internetinizin olması yeterli olacaktır.
İşte Google Play APK indirme ve güncelleme işlemleri.
1- Play Store’un en güncel sürümünü indirin.
2- İndirdiğiniz .apk uzantılı dosyayı telefon hafızasına atın. Dahili depolama ya da microSD kart fark etmez. APK dosyasını attığınız klasörü bilmeniz yeterli.
3- Yükleme işlemine geçmeden önce telefonunuzda “Ayarlar> Güvenlik> Bilinmeyen Kaynaklar” seçeneğini aktif hale getirin.
4- Play Store’a ait APK dosyasını yükleyebilmeniz için cihazınızda herhangi bir dosya yöneticisinin (Dosyalarım) bulunması
gerekiyor. Neredeyse tüm Android üreticileri sistem içerisinde kendi dosya yöneticilerine yer vermektedir.
5- Dosyalarım içerisinde bulunan “com.android.vending-5.2.12-80321200-minAPI9.apk” dosyasını seçin ve yükleme işlemini başlatın. Yükleme işlemi birkaç saniye sürecek. Artık en güncel Play Store’a sahipsiniz.
GOOGLE PLAY STORE SON SÜRÜME GÜNCELLEME
Google’ın Android tarafındaki içerik yükleme ve güncelleme çözümü Play Store, 5.4.10 sürümüne güncellendi. Android Lollipop sürümü ile Materyal Tasarım anlayışına kavuşan Play Store, bu güncelleme ile görsel anlamda bazı ufak geliştirmeleri de beraberinde getirdi.
Uygulama sayfasında üst barın tamamen saydam hale getirildiği güncelleme ile Play Store widgetları da tarihe karışıyor. Play Store’dan tavsiyeler veren ve cihaz içeriğini bakış sunan widget fazla kişi tarafından kullanılmıyordu.
Google Play Store 5.4.10 internet üzerinden otomatik güncellemeyle cihazlara gönderilmeye başlandı ancak beklemek istemeyenler aşağıdaki linkten en son sürümü indirip cihazlarına yükleyebilir.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.gms&hl=tr
Google Play Gazetelik (Newstand) uygulaması yayında!
Play Gazetelik; takip ettiğiniz dergi, gazete ve blogları tek bir noktada toplayarak eşsiz bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Gazetelik uygulamasında ilgi alanınıza giren haberler, takip sıklığınıza göre üst sıralara taşınıyor. Okumaktan keyif aldığınız dergi, gazete, blog ve haber sitelerine abone oluyorsunuz, biz de Gazetelik uygulaması ile bu haberleri tablet veya cep telefonunuzdan en rahat okunacak şekilde optimize ediyoruz. Sadece parmaklarınızı kaydırarak makalelere, resimlere, ses ve videolara uygulama içerisinden rahatça erişebiliyorsunuz. Makaleleri daha sonra bakmak için işaretlemenizi ya da offline iken okumanızı mümkün kılıyor.
Android işletim sistemi haricinde nasıl kullanılır?
Aklımıza ilk gelen Apple, iPhone ve iPad ile iPod Touch modelleri için kendisi tarafından geliştirilmiş olan iOS işletim sistemini kullanır. Apple uygulamaları App Store adını verdiği çevrimiçi mağazasından sunar. Ancak Android işletim sistemi için geliştirilen uygulama ve oyunlar da Google Play Store üzerinden aynı şekilde sunulur. Ancak geri kalan birçok akıllı telefon ve tablet üreticisi Google açık kaynak kodlu geliştirdiği Android işletim sistemini kullanmayı tercih eder.
Android için geliştirilen uygulamalar ve oyunlar da bu nedenle Google Play Store mağazasında akıllı telefon ve tablette Android kullananlar için sunulur. Eğer kullandığın android telefonda Google Play Store uygulaması yoksa bunun bir çözümü var. Uygulama sahibi olduğunuz android telefonunuza indirmeniz çok kolay!
Bu uygulamayı indirip android marketin sunduğu ayrıcalıklar dünyasına sizde adımınızı atın! Google play nedir? Play Store’u sahibi olduğunuz android telefonunuza indirmeniz çok kolay! sunmuş olduğu bu imkan ile Sayfamızda Google Play Store indirerek en yeni güncellemeleri ve uygulamaları kolaylıkla telefonunuza yükleyebilirsiniz.
Google Play Store’un önümüz deki günler de ise yeni bir güncelleme ve yeni animasyon ekranı ile karşımıza çıkacağı söyleniyor. Bu ve bunun gibi uygulamaları yakından takip eden okurlarımız Google Play Store uygulaması ile ilgili bilgi alabilmek için
haberlerimizi takip edebilirler.
Google play Store indirdikten sonra kullanım aşamasında Google hesabına ihtiyacınız var. Bunun için de cihazınızın “Ayarlar” menüsünü açın “Hesaplar” menüsünden “Hesap ekle” ye dokunun.Karşınıza çıkan ekrandan “Google”ı seçin.Var olan bir hesabınız yoksa “yeni” seçeneğini belirleyip, istenen talimatları uygulayın. Google Play Store uygulamasını açın.İstediğiniz uygulamayı seçtikten sonra kabul veya ücretli ise uygulamanın fiyatına dokunun. Uygulama için gerekli olan izinleri kabul ettikten sonra indirme işlemi başlamış oluyor. Ücretli uygulamalarda ödeme yönteminizi seçtikten sonra işlem tamamlanıyor.
Google Play Store indirmek çok kolay bir işlemdir. Peki Google Play Store nasıl indirilir? Android kullanıcılarının merak ettiği en yeni oyun, müzik, haber ve kitap gibi uygulamalara sahip olmanız için yapmanız gerekenleri haberin detaylarında verdik. İşte Google Play Store APK yükleme ve güncelleme işlemleri.

google play store,apk,android,indirme,güncelleme

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”