Paz. May 5th, 2024

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken ATV’nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, bu sezonunun da gözdesi olacağının sinyallerini verdi. Başrolünde Oktay Kaynarca‘nın bir mafya liderini canlandırdığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, televizyon macerasına kaldığı yerden devam ediyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Alpaslan’ın Celal Sincanlı’yı öldürmesiyle masada ortam gerilir. Kızı Bahar ise intikam ateşiyle Hızır Reis‘in peşine düşer. Kendisine kurulan hain planın farkında olmadan ölüme yürüyen Hızır Çakırbeyli’nin yardımına yine başına olmadık işler açan yeğeni Alpaslan koşar. Alpaslan’ın masada oylama yapılmadan başıboş yaptığı eylemler dünürleri Façalı ailesiyle de aralarını açar. Haşmet Façalı, masada 40 senelik arkadaşı Celal Sincanlı’nın infazını gerçekleştiren Alpaslan’ın yine masa kuralları gereği ceza almasını ister. Bu süreçte aile reisliğini ilan eden İlyas Çakırbeyli ise abisine yapılan saldırının intikamını almak ister. Bu uğurda Ömür’ün çocukluk arkadaşı Bahar Sincanlı’nın infazını abisi Yavuz’a yaptırmak için süre verir. Sincanlı ailesinin yanı sıra Korkmazlar’la uğraşan Çakırbeyliler, iki cephede çetin bir savaş verir. Yaman Korkmaz’ın Şahin ağanın yanına giderek alenen masayı tehdit etmesi ve kendisinin dışında hiç kimsenin gayrimeşru iş yapmasına müsaade etmemesi yeni bir hesaplaşmanın fitilini ateşler.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM İZLE…

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çakırbeyli ailesinde sular durulmaz. Alpaslan’ın başına buyruk verdiği kararlar yetmezmiş gibi Hızır Reis bu kez de kardeşi İlyas yüzünden zor durumda kalmıştır. Ölümden dönen Hızır Reis, sorumlusu Bahar Sincanlı’yı affetmiştir. Buna rağmen Bahar Sincanlı’nın infaz emrini veren İlyas Çakırbeyli, abisini zor bir karar vermek zorunda bırakır. Bahar Sincanlı’nin kalemini eşi Ömür Çakırbeyli’ye rağmen kırmakla yetinmeyen İlyas, abisinden habersiz verdiği kararlara bir yenisi ekler. Korkmazlarla süren savaşta herkesin sevdiği Şahin Ağa arada kalır. İlyas, Yaman’a ise büyük bir ders verir. Masadan kovulmasına rağmen intikam ateşi sönmeyen Alpaslan’ın, pervasız davranışları devam eder. Herkesten habersiz Yaman Korkmaz’ın gizli mekanına baskın yapan Alpaslan’ın bu kez başı büyük bir belaya girer ve rehin düşer. Yardımına ise canından çok sevdiği amcası koşar. Hemen her fırsatta hırsızların başı olduğunu iddia eden Yaman Korkmaz’ın ise arkasındaki gücün babası olduğu ortaya çıkar. Çakırbeyliler, Sincanlılar ve Korkmazlar’ın birbirleriyle olan düşmanlığı her geçen gün artarken, bir gelişmede Façalı ailesinde yaşanır. Haşmet Façalı’nın büyük sırrı ortaya çıkar.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR YENİ BÖLÜM CANLI İZLE…

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 169. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Bu akşam 20 Ekim Salı günü oynanacak 168. bölümün ardından 169. bölüm fragmanının yayınlanması bekleniyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 168. BÖLÜM FRAGMANI İZLE…

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ OYUNCULARI KİMLER?

Hızır Çakırbeyli (Oktay Kaynarca): Hızır Reis olarak anılmaktadır.

Ceylan Özsoy (Sanem Çelik): Hızır’ın eski sevgilisi.

Tufan Tezyürek (Hüseyin Avni Danyal): Hızır’ın dostu.

Alparslan Çakırbeyli (Yunus Emre Yıldırımer): Hızır’ın yeğeni.

İlyas Çakırbeyli (Ozan Akbaba): Hızır’ın kardeşi.

Fahri (Kenan Çoban): Hızır’ın dostu.

Kimsesiz Doğan (Ali Sürmeli): Hızır’ın dostu.

Hayriye Çakırbeyli (Sabina Toziya): Hızır ve İlyas’ın annesidir.

Ömür Çakırbeyli (Ceren Benderlioğlu): Haşmet ve Behzat’ın kız kardeşi.

Hızır Ali Çakırbeyli (Yalçın Hafızoğlu): Hızır ve Ceylan’ın oğlu.

Emine Façalı (Sevil Akı Saner): Tipi’nin ablası.

Behzat Façalı (Emir Benderlioğlu): İlyas’ın kayınbiraderi.

Haşmet Façalı (Turgut Tunçalp): İlyas’ın kayınbiraderi.

Tipi/Murat İspirli (Savaş Özdemir): Masa’nın bir üyesi.

Rafet Avcı (Şener Savaş): Masa’nın bir üyesi.

Hatice Kalkandere (Sevinç Kıranlı): Hızır ve İlyas’ın teyze kızı.

Enişte/Temel Kalkandere (Hakan Karsak): Hızır’ın en güvendiği adamı.

Şahin Ağa (Turgay Tanülkü): Hızır’ın en güvendiği dostu ve akıl hocasıdır.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen