Per. Nis 18th, 2024

Yeniden bir araya gelebildiğimiz ve sevdiklerimizle keyifli vakit geçirdiğimiz günlerin kutlaması olarak Pandora, yepyeni Moments koleksiyonu ile onlarla bağımızı anlatan, sevgi dolu hediyeler sunuyor.

En yakınlarınızla geçirdiğiniz unutulmaz anılarınızı ya da özel günlerinizi kutlamak için el işçiliği ile üretilmiş eşsiz kış koleksiyonuyla sevginize sıcacık bir dokunuş katacaksınız. Asimetrik Yıldız Klipsli Zincir Bileklik ile ışıltınızı yansıtırken, bilekliğin favori tamamlayıcıları Büyüteçli Yıldız Çift Sallantılı Charm, Ağaç ve Galaksi Ay Çift Sallantılı Charm ve Yıldız & Yeni Ay Charm üçlüsü ile bileğinizde gökyüzünden gelen sihri görünümünüze taşıyabilirsiniz.


Galaksi Mavisi ve Yıldız Murano Charm sizi karanlık gökyüzünün derinliklerine çekerken, Pavé Asimetrik Yıldız Kolye ile sonsuz yıldız manzaraları hayat buluyor. İster şımartmak için kendinize, ister hayatınıza ışıltı katan sevdiğiniz birine hediye edin; Pandora Moments koleksiyonundaki her bir mücevher, bambaşka hikâyelerde hayat bulması için tasarlandı.

Pandora Kreatif Direktörleri Filippo Ficarelli ve Francesco Terzo: “Özel günler ve kutlamalarda sevdiğimiz insanlara mükemmel hediyeyi almak için emek ve vakit harcıyoruz. Sevdiklerimizle birlikte olmak, bağ kurmak bu sene her zamankinden daha da değerli. Bu yüzden biz de bir araya gelmenin önemine odaklandık. Koleksiyonun yeni mücevherleri aile ve arkadaşlarımızla bir araya gelmenin sihrini kutluyor.” diyor.

Pandora Moments ile sevgiyi kutlama zamanı!

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen