Per. May 2nd, 2024

Dünyadaki en stil sahibi isimleri düşünelim… Şu an aklımıza ilk olarak tescilli moda ikonu Zendaya geliyor tabii… Ama Rihanna, Hailey Bieber, Cate Blanchett, Jennifer Lopez gibi kırmızı halı ve sokak stilleri ile her zaman konuşulan isimler de var. Ancak 2021’de Google’ın ‘Yılın Aramaları’ raporuna göre listenin başında gelen isim hiç ama hiç beklenmedik biri! Google’a göre 2021’in Moda İkonu: Adam Sandler!

(Getty Images)

Komedi filmleri ile bilinen Adam Sandler, 2019’da ise ‘Uncut Gems’ adlı filminde olumlu eleştiriler almıştı. 2021’in en çok aranan stilleri listesinde Harry Styles, Lizzo, Melania Trump ve Britney Spears gibi isimleri geride bırakan Adam Sandler, gerçekten de verilere göre yılın en çok merak edilen stillerine sahip!

(Getty Images)

Oldukça rahat bir stile sahip olan Adam Sandler’ı süper uzun basketbol şortları, XXXL tişörtleri, kocaman sneakerları bazen ise Ugg botları ile görüyoruz. Film prömiyerlerine bile ara sıra şort ve terlik giymeyi tercih eden Adam Sandler, pandemiden önce bile karantina stilinde görülüyordu! Oversized ve rahat kıyafetleri ile yılın moduna uyum sağlayan Adam Sandler, Pete Davidson ve Justin Bieber gibi ünlülerin de ‘stil ikonu.’ 2020’de Sandler’ın kendisinin moda ikonu olduğunu söyleyen Pete Davidson’ın yanı sıra TikTok’ta 330 bin videoyu aşan “sandlercore” adlı bir hashtag bulunuyor. Stili umursamaması ile beklenmedik bir moda ikonu haline gelen Adam Sandler, pandemi modasının hakkını veriyor diyebiliriz. İtiraf edelim… Hepimiz karantina döneminin başında “sandlercore” stilinin temsilcilerinden biriydik!

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen