Cum. May 17th, 2024

Hailey Bieber, moda sektörünün en çok dövmeli modellerinden biri olma yolunda ilerliyor. Şu an en az 20 dövmesi bulunan Bieber, koleksiyonuna bir minik tasarım daha ekledi. Romen rakamlarından narin sembollere kadar birçok minimalist sembol tasarımı taşıyan Bieber, bu seferki dövmesinde oldukça açık ve net bir tasarım ile ilerledi.

Ünlülerin dövme sanatçısı Doctor Woo’nun kapısını çalan Bieber, en sevdiği şehri vücuduna kazıdı. Kulağının arkasındaki minik pırlanta sembolünün altına el yazısı ile “New York” yazdıran Bieber, efsanevi şehri artık vücudunda taşıyacak. Eşi Justin ile Kaliforniya’da yaşayan Hailey, kalbinde New York’u taşıyan diyebiliriz. Eylül 2018’de Justin ile New York’ta evlenen Hailey Bieber, 2015’teki paylaşımında ise New York’un en sevdiği şehir olduğunu yazmıştı.

Dövmeleri için farklı yerlerden ilham alan Hailey Bieber, 2015’te dövme sanatçısı Jonathan Valena’yı ziyaret ederek bileğine “Minas Gerais” yazdırmıştı. Neden bu tasarımı seçtiğini söylemese de Minas Gerais’in Brezilya’da küçük bir eyalet olduğu biliniyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen