Paz. May 5th, 2024

Bulgari‘nin ilhamını gün batımından alan 2022 Resort Koleksiyonu Geçen yaz olduğu gibi bu yaz da Bodrum‘da. Hayatı özgürce yaşayarak, anın tadını çıkarmaya davet eden sınırlı sayıda mücevher, saat, çanta, güneş gözlüğü ve tekstil ürünlerinden oluşuyor. Bu özel koleksiyon, Türkiye’de yeniden açılan Bodrum Bulgari butiğin yanı sıra Capri, Porto Cervo, İbiza, Saint Tropez, Monako, Cannes, Dubai, Bali, Saint Barth ve Rio de Janeiro gibi en seçkin tatil yerlerini neşeli ve hedonistik havasıyla canlandıracak.

Hayattaki güzellikleri yeniden keşfedebileceğiniz pastoral ve hayali bir yer olan Bulgari’s Eden, ilham veren ayrıntılar ve etrafı saran ışıklarla şekillenen büyülü bir saltanattır – Romalı Maison’u oluşturan iki temel unsur olan renk ve ışığın mucizevi buluşması sırasında doğa en büyüleyici manzaralarından birini sunar: Muhteşem gün batımı. Dokunduğu her şeyi güzellik ve ihtişamla dolduran bu sıcak ve şehvetli tonların nefes kesen dansı şimdi Bulgari dünyasına ulaşıyor ve dolce vita’nın büyüleyici ruhunun tadını çıkarmak için bir fırsat sunuyor.


Mücevher dünyasında bir sembol haline gelmiş BULGARI BULGARI kolye, 18 kt pembe altından, bir yüzü gökyüzünü andıran turuncu mandalina desenleri, diğer tarafı ise sedefle süslenmiş bir tasarım ile yeniden yorumlanıyor. Koleksiyonda gün batımı temasına uygun olarak tasarlanan saten cilalı paslanmaz çelikten, güneş ışını kaplamalı turuncu lake kadranları olan iki adet BULGARI BULGARI saat bulunuyor. Erkekler için 41 mm çapında, kadınlar için 33mm’lik kasaya sahip, pembe altın çerçevesi ve elmas indeksleri bulunan bu iki saat, koleksiyonun güçlü tasarımının zamansız ve ayırt edici çekiciliğini yeniliyor.


Sıcak dokunuşlar ve doğadan ilham alan malzemelerin birleşiminden oluşan bu koleksiyonu hem günlük yaşamınızda hem de deniz kenarında kullanabilirsiniz. Mercan Carnelian derisi detaylarla bej rafyadan üretilen pratik ama sofistike Bulgari Logolu bez çanta, zamansız silüetini detayların zenginliğiyle birleştiriyor. Eğlenceli püsküller ikonik logo işlemesini çerçevelerken, ayrı bir kese olarak da kullanılabilen çıkarılabilir ve renkli saten bir çantayla tamamlanıyor. Mercan derisi detayları ve çıkarılabilir kesesi ile doğal Viyana hasırından yapılmış yeni kova çanta stili, koleksiyona retro-şık bir cazibe dokunuşu katarken, heykelsi Serpenti Forever mücevher kutusu çanta doğal Viyana hasırı ve mercandan yeni bir gövdeyle geri dönüyor. Bu iki parça tatil havasını mücevher ilhamıyla birleştiriyor. Peki koleksiyonun şaşırtıcı son dokunuşu nedir? Çantanın satın alındığı tatil yerinin adıyla kişiselleştirilmiş deri bir etiket.


Son derece cezbedici olan Serpenti Forever mikro çanta, canlı püskülleri, zarif detayları ve minyatür boyuyla büyülerken, koleksiyondaki cüzdan ve deri ve metalden oluşan üç farklı çeşit bilezik, yaz mevsiminin vazgeçilmezi olmaya hazırlanıyor. Sezonun olmazsa olmazları, boyuna veya bileğe takılan, saçı şekillendirmek veya şapkaları kişiselleştirmek için kullanılan çok amaçlı renkli shelly’ler, pareo olarak kullanılabilecek ipek eşarplar, büyüleyici bir gün batımı gibi mordan turuncuya uzanan lenslere sahip, hipnotik mikro ölçekli, büyük boy kare ve çerçevesiz Serpenti Vipermesh güneş gözlükleriyle harika bir uyum sağlayacak.

Bulgari 2022 Resort koleksiyonunu incelemek için Bodrum mağazasına davetlisiniz.

Bu bir ilandır.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen