Cts. Nis 27th, 2024

Yılın o zamanı geldi! MTV’nin Video Müzik Ödülleri, 28 Ağustos’ta gerçekleşecek ve adaylar şimdiden açıklandı. 19 Ağustos’a kadar müzik hayranları en sevdikleri adaylara oy verebilecek. Uzun bir süredir müzik sektörünün en ikonik gecelerinden biri olarak görülen VMA’ler birçok popüle kültür anına imza atmıştı. Buna Miley Cyrus’un 2013’te Robin Thicke ile performansı da dahil. Ödüllere bir ay kala, olacaklar için şimdiden sabırsızlanıyoruz.

VMA ÖDÜLLERİ ADAYLARI KİM?

Bu yıl en çok ödül adaylığı bulunan isimler arasında yedi adaylık ile Jack Harlow, Lil Nas X ve Kendrick Lamar. Onlardan sonra ise altı adaylık ile Harry Styles ve Doja Cat, beş adaylık ile Dua Lipa, Billie Eilish, The Weeknd ve Taylor Swift geliyor. En önemli ödüllerinden biri olan ‘Yılın Sanatçısı’ ödülünde yarışanlar ise Bad Bunny, Drake, Ed Sheeran, Harry Styles, Jack Harlow, Lil Nas X ve Lizzo.

MADAME X projesi ile 69. Ödül adaylığını alan Madonna ise 20 ödül ile VMA tarihinde en çok ödül kazanan isim.

VMA ÖDÜLLERİNDE KİM SAHNE ALACAK?

Henüz bir performans listesi henüz yayınlanmadı, ancak gecenin en çok aday gösterilen sanatçılarından bazılarının unutulmaz performanslar için sahneye çıkacağını tahmin edebiliriz.

VMA ÖDÜLLERİNİ KİM SUNUYOR?

Gecenin sunucusu henüz paylaşılmadı, ancak Doja Cat’in geçen yılki sunuculuğunu geçmekte zorlanabilirler! Sunucu duyurusunu performans yapacak sanatçılar ile birlikte açıklanmasını bekleyebilirsiniz.

VMA ÖDÜLLERİNİ NASIL İZLEYEBİLİRİZ?

Üst üste üçüncü yıl için, VMA’lar CW ile birlikte MTV’de aynı anda yayınlanacak. Ödül töreni ayrıca BET, BET Her, CMT, Comedy Central, Logo, MTV2, Nickelodeon, Paramount Network, Pop, TV Land ve VH1’da da mevcut olacak.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen