Paz. Nis 28th, 2024

Farklı sebeplerle, uzun zamandır spora zaman ayıramıyorsanız veya annenizin, babanızın çok hareketsiz yaşadığını düşünüyorsanız, Anneler Günü hem sizin için hem de anne babanız için, hareket etmeye başlamak için güzel bir fırsat olabilir. Onları, şık hediyelerle spora ve hareketli yaşama, dolayısıyla sağlıklı yaşama teşvik ederken siz de onlarla beraber yürüyüşlere çıkabilirsiniz. Uzun zamandır hareketten uzak kalan anne babalarınızı yürüyüşe ikna etmek için küçük hediyeler de işinize yarayabilir. İşte bazı tavsiyelerimiz:

Spor kıyafetler

Hazır Anneler Günü de yaklaşıyorken ve anneler günü hediyesi seçmek için arayış içindeyken, annemizi spora ve harekete ikna edecek şık bir spor kıyafet etkili olmaz mı? Rahat bir Adidas tişört veya rahat rahat yürüyebilmesi için bir Adidas terlik, doğru bir hediye olabilir.

Spor uygulamaları

Akıllı telefonuna yükleyeceğiniz kullanışlı bir spor/aktivite uygulaması annenizin günlük adımlarını sayması, yürüdüğü mesafeyi görmesi ve kendi performansını ölçmesi için güzel bir destek olur. Bu konuda işini kolaylaştırmak için dijital bir bileklik veya kullanması kolay akıllı bir saat de çok faydalı olabilir.

Güneşli havalar için şık bir şapka

Havalar ısınırken, güneş insanın içini ısıts da yaşı ilerlemiş bireylerin cildinde sorunlara neden olabilir. Annenizin yürüyüş saatlerinde başını güneşten korumasına destek olacak şık bir şapka da onun çok işine yarayabilir.

Şık ve kullanışlı bir matara

Yürüyüş sırasında su veya sevdiği içecekleri koyması için şık bir spor matarası da hediye seçenekleriniz arasında bulunsun.

Birlikte bir tatile çıkmaya ne dersiniz?

Hareket etmek konusunda gönülsüz ebeveynleri canlandıracak en güzel hediyelerden biri de bir tatil olabilir. İki günlük bir kültür turu, bir SPA oteli veya doğa yürüyüşleri yapabileceğiniz kısa bir hafta sonu kaçamağı annenizle zaman geçirmek için de bir fırsat olur. Tatilde kullanmak için ihtiyacınız olan her şeyi de Hepsiburada üzerinde bulabilirsiniz. Siz yeter ki o tatili planlamaya başlayın.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen