Cts. Nis 27th, 2024

Ryan Gosling, Warner Bros’un yeni ‘Barbie’ filminde harika bir Ken çıkışı yaptı! Greta Gerwig’in yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği yeni filmde yer alacak olan Gosling, Barbie karakterini canlandıran Margot Robbie’nin karşısında yer alacak. Gosling’in ‘Barbie’ filminden ilk görünümünü paylaşan Warner Bros. ve Mattel, şu sıralar internetin en çok konuşulanları arasına yerleşti. Platin sarı saçları ve bronz teni ile poz veren Gosling, Ken oyuncağından ayırt edilemez durumda görünüyor! Filmden paylaşılan ikinci kare olan bu fotoğraf, Margot Robbie’nin Barbie stilinden neredeyse iki ay sonra gelmiş oldu.

Barbie filmini Noah Baumbach ile kaleme alan Gerwig, şu an yapımın prodüksiyon sürecinde çalışıyor. America Ferrera, Simu Liu, Kate McKinnon, Alexandra Shipp, Emma Mackey, Kingsley Ben-Adir, Issa Rae, Michael Cera ve daha birçok ismin yer aldığı proje, heyecana beklenilen filmler arasında yer alıyor. Henüz hikaye hakkında fazla detay paylaşılmasa da filmde birçok Barbie ve Ken karakteri görmeyi bekleyebilirsiniz.

Geçtiğimiz aylarda ‘Barbie’ filmini “İnanılmaz özgün ve çılgın” olarak açıklayan Liu, “Keşke size her gün neler yaptığımızı gösterebilsem çünkü gerçekten çılgınca,” diye eklemişti. Filmin müzikal olmadığını ama yine de birçok dans dersine katıldığını anlatan Liu, Greta Gerwig ile çalışmanın harika olduğunu belirtmişti.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen