Paz. May 12th, 2024

Taylor Swift, ‘I Bet You Think About Me’ adlı şarkısı için yakın arkadaşı Blake Lively ile bir araya geldi. İlk kez kamera arkasında yer alan Lively, Swift’in düğünde geçen müzik videosunu yönetti. Videoda damat olarak gördüğümüz Miles Teller, eski sevgilisini oynayan Taylor Swift’i düşünürken düğünde kırmızı elbiselerle biri beliriyor. Videonun bir noktasında Teller’ın gelini olan Swift, dans pistinde straplez ve kabarık etekli bir elbise ile beliriyor. Teller ile ilk dansının ardından ‘Sleeping Beauty’ çizgi filminde olduğu gibi elbisesinin rengini değiştiren Swift’in kırmızı tuvaleti önce beyaza sonra ise maviye dönüşüyor.

Hayranlarının tahmin edebileceği üzerinde Swift’in eski erkek arkadaşı Jake Gyllenhaal hakkında olan ‘I Ben You Think About Me’ şarkısında “ağzında gümüş kaşık ile büyüdü” “organik ayakkabılar” ve “milyon dolarlık koltuğu” gibi sözler ile Gyllenhaal’a gönderme yapılıyor.

Müzik videosunu “En kırmızı müzik videosu çıktı,” diyerek paylaşan Swift, “Blake Lively tarafından yönetildi” diye ekledi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen