Cts. Nis 27th, 2024

Prens William, Cambridge ailesinde beklenmedik bir sabah ritüelini anlattı. Apple Fitness+’ın ‘Time to Walk’ adlı podcast serisine katılan Cambridge Dükü, altı yaşındaki kızı Prenses Charlotte’ın özel bale derslerinden bahsetti. Oğlu Prens Louis’nin kahvaltı zamanında ablası Prenses Charlotte’un peşinden giderek dans ettiğini söyleyen Prens William, en büyük oğulları sekiz yaşındaki Prens George’un da sabahları çalan şarkıları seçtiğini söyledi.

Çocuklarının sabahın en erken saatlerinde bir dans şovu yaptıklarını söyleyen Prens William, Charlotte ve George’un müzik seçmek için sıraya girdiklerini de ekledi. “Çoğu sabah, Charlotte ve George arasında çalacak şarkı için büyük bir mücadele oluyor” diyen Prens William, “Önce George seçiyor, sonra Charlotte’a sıra geliyor. Müziğin çığırtkanlığı tam olarak böyle” diye ekledi.

Genç kraliyet ailesi üyelerinin favori şarkılarına da değinen Prens William, şu sıralar çocuklarının favori şarkısının Shakira’nın 2010 yılındaki hit şarkısı ‘Waka Waka’ olduğunu söyledi. “Çok fazla bel hareketi oluyor ve kesinlikle çok fazla süslenme,” diyen Prens William, “Özellikle Charlotte, mutfakta elbiseleri ve bale kıyafetleri ile koşuşturuyor. Sabahları çocuklar dans ediyor, eğleniyor ve şarkı söylüyor” diye ekledi.

Kraliyet Ailesi’nin favori şarkılarının ‘Waka Waka’ olduğunu duyan Shakira ise podcast yayınından sonra kendisine hayran olan asillere kayıtsız kalmayarak, “Müziklerimi beğendiğin için çok mutluyum Prenses Charlotte,” diyerek bir Tweet attı.

‘Waka Waka’ şarkısına ek olarak, Prens Harry ile okula giderlerken anneleri Prenses Diana’nın sürekli açtığı Tina Turner’ın 1989’daki hit ‘The Best’ şarkısını çaldığını söyleyen Prens William, sabah rutinlerini bir dans şovuna dönüştürdüğünü itiraf etti.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen