Paz. Nis 28th, 2024

Çoğu çocuk, ebeveynleri onları işe götürdüğünde ofiste takılır. Fakat Kardashian ailesinde işler farklı yürüyor. Dokuz yaşındaki North West, Paris’teki moda haftası için Balenciaga ve Jean Paul Gaultier’in Couture gösterilerini ön sıralardan takip etti.

Kardashian, Balenciaga’nın haute couture defilesinde ilk olarak diğer üç sürpriz modeliyle birlikte yürüdü: pop yıldızı Dua Lipa, aktris Nicole Kidman ve Selling Sunset yıldızı Christine Quinn. West bu olayı izledi ve ona Kardashian’ın annesi Kris Jenner’a eşlik etti. (Ne de olsa West, yalnız gitmek için hala biraz genç.) Yani Balenciaga’nın koleksiyonunda üç kuşak Kardashian-Jenner kadını vardı. West, büyük beden bir Balenciaga gömleği yırtık pantolon ve platform ayakkabılarla eşleştirerek modaya uygun ama doğası gereği rahat bir görünüm seçti. Çok rocker-şık bir stil yaratmıştı.

O günün ilerleyen saatlerinde Kardashian ve West, Balmain tasarımcısı Olivier Rousteing’in lüks ev için merakla beklenen konuk koleksiyonunu gösterdiği Jean Paul Gaultier gösterisine katıldı. West bu kez kadınsı bir elbise giydi, bir kravat ve yeleği etekle eşleştirdi.


West, etkinlik başlamadan önce gösteri notlarını karalarken görüldü. (Çocuklar beklemekten sıkılabilir, bu yüzden onu suçlayamazsınız.) Kris Jenner da oradaydı; West ve Kardashian ile gösteride poz verdi.

West’in çift ön sıra gezileri; annesi ile önceki gün Balenciaga’nın Paris mağazasında alışveriş yaparken fotoğraflanmasının ardından geldi. Kardashian o zaman da markadan giyinmişti, neon yeşili tayt ve stiletto botlarla uyumlu bir neon kamuflaj üst giyiyordu.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen