Cts. Nis 27th, 2024

Kadınlar için şık sneakerlar, el işçiliği ile üretilen deri giyim tasarımları, soğuk havaların vazgeçilmezi deri şapka ve eldivenler, erkekler için şık ve zarif deri cüzdan ve kemer setleri Desa’nın Sevgililer Günü’nde hediye alternatifi olabilecek seçeneklerinden birkaçı…

Teknolojiye meraklı bir sevdiğinize hediye almak istiyorsanız Desa bu konuda da imdadınıza yetişiyor. Telefon ve airpods kılıfları, derinin kusursuz görünümü ile hem kalite hem de şıklığa vurgu yapıyor.

Desa’da ayrıca evleri güzelleştirecek deri aksesuarlardan oluşan Home Koleksiyonu’ndan en özel parçaları seçebilir böylece sevdiğinizin evine renk katabilirsiniz.

Hediye seçiminizi özel bir mesajla taçlandırmak istiyorsanız; deri ceketten çantaya, pasaportluktan cüzdana kadar birçok ürüne dilediğiniz mesajı işletebilir, hediyenizi kişiye özel kılabilirsiniz.

Sevgililer Günü’nde sevdiğinize özel bir hediye sunmak istiyorsanız tüm Desa mağazalarının yanı sıra ev konforunda 7/24 alışveriş rahatlığını yaşayacağınız desa.com.tr sizleri bekliyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen