Cts. Nis 27th, 2024

Unutulmaz bir romantik jest yaratmanız için dünya çapında bir otel mi arıyorsunuz? Sevgililer Günü ya da çift kaçamağı için; romantizm faktörünü artıracak ambiyans ve olanaklar karışımına sahip oteller için okumaya devam edin.

Geçirdiğimiz zorlu aylardan sonra, hepimiz sevdiğimiz kişiyle zaman geçirmenin önemini daha iyi anladık. Artık dünya yavaş yavaş yeniden açılıyor, biz de mükemmel romantik kaçamağı nasıl planlayacağımıza bakıyoruz. Bu deneyim olasılıklarının oldukça fazla olması bizi heyecanlandırıyor.

Gözlerden uzak kumsallar, lüks çadırlar, kırsal alanda inziva yerleri veya kentsel noktalar mı arıyorsunuz? Dünya çapındaki bu büyüleyici oteller, nefes kesici manzaralardan inanılmaz yemeklere, heyecanlı aktivitelerden sakin anlara; sizi gerçekten romantik bir havaya sokmak için bekliyor.

Samimi ve romantik bir seyahat için ELLE olarak favori otellerimizi listeledik. Sıcak havada bir tatil mi istiyorsunuz? Bali’deki Bvlgari Resort ya da Maldivler’deki One&Only Reethi Rah favorileriniz olacak. Kar mı istiyorsunuz? İspanya’daki El Lodge ve İsviçre’deki The Chedi’yi çok seveceksiniz.

Farklı deneyimlerden hoşlanan bir çiftseniz Husafell İzlanda ve Al Maha Desert Dubai sizi büyüleyecek. Doğayla baş başa romantik bir şey planlıyorsanız Twin Farms ABD, Tierra Atacama Şili, Amangırı Hotel Utah’ı incelemenizi tavsiye ediyoruz.

Klasik lüks bir nokta arıyorsanız; Shangri-La Paris, The Gritti Palace Venedik ya da Hassler Roma’ya bayılacaksınız.

Unutmadan; baştan çıkarıcı konaklamaların yalnızca Sevgililer Günü için rezerve edilebileceğini kim söyledi? Bu otellerde her zaman aşkı yaşamak mümkün!

Dünyadaki lüks romantik otelleri inceleyin ve büyülenin!

BVLGARI RESORT
Bali, Endonezya

Bvlgari Resort Bali, Bali sahil beldelerinin bozulmamış doğasının nefes kesen güzelliğini, modern ve geleneksel arasındaki karşılaşmadan doğan sofistike çağdaş bir tasarımla birleştiren, Doğu’nun tropikal egzotizminin gerçek bir amblemi olan dünyanın en seçkin destinasyonlarından birinde yer alıyor. Bali formları ve yüksek İtalyan stili, denizden 150 metre yükseklikteki muhteşem konumu ve Hint Okyanusu manzarası eşliğinde sunulan hizmetlerin kalitesi birleşiyor.

AMANGIRI HOTEL
Utah, ABD

Amangiri, orijinal Vahşi Batı olan 600 dönümlük geniş ve görkemli Colorado Platosu’nu talep ederek el değmemiş kırmızı kayalık ülkeye karışıyor. Kanyonlar, mesalar, sırtlar ve boğazlardan oluşan bu çöl manzarasında, Amangiri’nin modernist Süitleri, dünyanın en dramatik tenha ortamlarından birine ilham verici ve romantik bir karşılama sunuyor.

THE CHEDI
İsviçre

Chedi Andermatt’in özgünlüğü, Alp şıklığı ve Asya ifadesinin sıra dışı birleşimi sizi büyüleyecek. İsviçre Alpleri’nin kalbinde, deniz seviyesinden 1.447 metre yükseklikte bulunan Andermatt’taki bu seçkin otel, 123 zarif oda ve süiti, beş seçkin restoran ve barı, modern bir Sağlık Kulübü ve olağanüstü spa alanı ile hayal gücünüzü büyüleyecek.

TEARDROP HOTELS
Sri Lanka

Küçük, şık, hizmet odaklı butik otel koleksiyonu adanın zengin tarihini, göz kamaştırıcı çeşitliliğini ve sıcak, açık yürekli insanlarını desteklerken; füzyon menüleri ülkenin bol çeşitli taze yerel ürünlerini kutluyor.

ONE&ONLY REETHI RAH
Maldivler

Turkuaz berrak suların, bulutsuz masmavi gökyüzüyle buluştuğu bir yer… Tropik ada cenneti, otantik mutfağı ve özel Hint Okyanusu deneyimlerinin tadını çıkarmaya ne dersiniz?

Hint Okyanusu esintilerinin yemyeşil palmiyeleri salladığı yer. 12 bozulmamış plajla çevrili tropik bir cennet, romantik anlar için sizi bekliyor.

HOTEL HASSLER
Roma, İtalya

İspanyol Merdivenleri’nin tepesinde bulunan Hassler, yüzyılı aşkın bir süredir, Avrupa’nın efsanevi bağımsız mülkiyetli beş yıldızlı lüks otellerinden biri olarak kabul ediliyor. Amorvero SPA’dan panoramik restoranı Imàgo’daki kaliteli yemek seçeneklerine, Soğuk aylarda Salone Eva’daki Hassler Bistrot’ta veya sıcak aylarda Palm Court’ta Roma’nın nefes kesen manzarasıyla keyif yapabilirsiniz. Otel, İspanyol Merdivenleri’ne bakıyor ve Kolezyum, Trevi Çeşmesi, Piazza di Spagna ve Vatikan’a yakın.

TIERRA ATACAMA HOTEL
Antofagasta, Şili

Tierra Atacama’da berrak gece gökyüzü, yüksek rakımlı lagünler ve aya benzeyen vadiler dünyasına kaçın. Şili’nin kuzey çölünde yüksek bir yerde bulunan Tierra Atacama orman evi, hem macera seyahati hem de saf rahatlama duygusunun havada kaldığı, zarif tasarımı, otantik deneyimleri ve samimi, evden uzakta bir ortam sunuyor.Bu unutulmaz çöl manzarasının özü, bölgesel hassasiyetler, çevre dostu tasarım ve butik konforlar göz önünde bulundurularak Şili’nin en ünlü mimarlarından bazıları tarafından tasarlanmıştır.

SHANGRI-LA
Paris

Bir şehrin sizi kendine hayran bırakmasına izin vermeye ne dersiniz? Görkemli Shangri-La, Paris sizi lüks romantizme davet ediyor. Shangri-La’nın zarif cephesi, Napolyon Bonapart’ın torunu Prens Roland Bonaparte’ın eski evi olarak mirasını akla getiriyor. Odanızda, Eyfel Kulesi ve Seine Nehri’nin muhteşem manzarası sizi büyülenmiş halde tutuyor. Zanaatkarların ince işçiliğiyle sevgiyle süslenmiş odanın eski dünya zarafeti, hemen aşağıda uzanan şehre yansıyor. Paris’in kalbinde, Avenue Montaigne ve Avenue George V’deki seçkin moda tasarımcıları hemen köşeyi dönünce sizi bekliyorlar. Şimdilik hafif bir yemek havasındasınız ve La Bauhinia bunun için doğru yer. Öte yandan, Michelin yıldızı alan Shang Palace’da Kanton mutfağının tadına varabilirsiniz. Kendinizi Işıklar Şehri’ne kaptırmanın zamanı geldi. Le Bar’ın özel kokteylleri, geceye heyecan katmaya hazır…

THE YEATMAN HOTEL
Portekiz

Özel romantik bir kaçamak için nihai lüks… Sevdiklerinize ve kendinize The Yeatman’da mükemmel bir romantik mola verin. Porto ve Douro Nehri’nin muhteşem panoramik manzarasının keyfini çıkarırken, açık alan odanızdaki bakır banyoda rahatlayın. Panoramik kapalı yüzme havuzunda lüksün tadını çıkarabilirsiniz. Sabahları süitin kış bahçesinde servis edilen görkemli kahvaltının tadını çıkarın.

TWIN FARMS
Barnard, ABD

300 dönümlük bozulmamış Vermont kırsalında yer alan Twin Farms, kendi özel mülkünüz gibi hissediyor. Özel veya sosyal, aktif veya dinlendirici, cömert veya duygusal – ziyaretinizin tam olarak istediğiniz gibi olması için her ayrıntıyı kişiselleştiriyor. Ayrı ayrı tasarlanmış 20 kır evi ve süit eklektik, müze kalitesinde sanatın ortasında kalmak ister misiniz? Yemek odamızda harika yemeklerin, odanızda iki kişilik özel akşam yemeklerinin ve ormanın derinliklerinde samimi pikniklerin tadını çıkarın. Özel dağda kayak yapabilir, bisiklet ödünç alabilir, barda dart oynayabilirsiniz.

LA CHEVRE D’OR
Côte d’Azur, Fransa

Heykeller, çeşmeler, şelaleler, çiçekler, otlar, ağaçlar ve çalılarla dolu birçok farklı bahçe var. Alan yasemin, begonvil ve gül kokuları ile kokulandırılmış. Muhteşem renkler, ufka ve denize karışan bir çerçevede, sizi sadece dinlenmenin, dolaşmanın ve tazeliği solumanın keyifli olduğu bir yolculuğa çıkarıyor. Côte d’Azur’un eşsiz panoramalarını göreceğiniz çok sayıda terası bulunuyor. Güneş ışığıyla aydınlatılan, Akdeniz’in ve yamaçların muhteşem manzarasına sahip, taze ve sakin noktalar, tüm pastel renkler birlikte eriyerek büyülü bir ortam oluşturuyor.

AL MAHA DESERT RESORT & SPA
Dubai

Al Maha, Çöl Koruma Rezervi’nin yemyeşil palmiye ağaçları, zümrüt rengi gölgelikler ve ikonik kum tepeleri arasında yer alan özel, yalnızca konuklara özel bir vahadır. Otel, geniş düzlüklerin ve Hacer Dağı masifinin tenha bir sükûneti ve ikonik manzaralarını sunuyor. Unutulmaz bir at gezintisi, deve gezintisi veya doğa yürüyüşü yapabilirsiniz. Özel bir çöl safarisine katılabilir ya da seçkin okçuluk ve şahincilik sanatlarını uygulayabilirsiniz. 5 yıldızlı otel, görkemli kumul ve dağ manzaralı özel yüzme havuzlarına sahip. 42 süit, gizli zarafeti otantik yöresel antikalar, yerel eserler ve ince düşünülmüş nüanslarla birleştiriyor.

ARIA HOTEL
Prag, Çek Cumhuriyeti

Aria Hotel Prague, Prag’ın tarihi merkezinde, Charles Köprüsü’ne sadece üç dakikalık yürüme mesafesinde yer alan zarif bir oteldir. Barok Vrtba Bahçesi’ne özel bir giriş sunar. Otelin muhteşem çatı terasından, ilham verici bir şarkıya layık, şehrin 360° manzarasını seyrederken birinci sınıf yiyecek ve içecek seçeneklerinin tadını çıkarabilirsiniz.

EL LODGE
Granada, İspanya

Çok ihtiyaç duyulan bir rahatlama için kaçmak mı istiyorsunuz? Büyüleyici, alp tarzı butik inziva yeri sizi modern hayatın koşuşturmacasından uzaklaştırıyor ve bir adım geri atmaya davet ediyor. Şık ama rahat oda ve süitlerinden panoramik dağ manzarasının keyfini çıkarın ve tesis bünyesindeki dört restorandan herhangi birinde yerel mutfağın tadını çıkarın. The Sun Deck’te özel kokteylleri yudumlayın, Sierra Nevada dağlarının harikalarını keşfederek zaman geçirin. Aradığınız ne olursa olsun, Sierra Nevada’da olağanüstü bir kayak merkezi istek listenizdeyse, El Lodge size sunabilir. Romantik bir geziye mükemmel uyan bir yer…

GRAND FOREST
Metsovo, Yunanistan

Yunanistan’ın kuzeybatısındaki engebeli Epirus bölgesinin derinliklerinde, özel bir dağın tepesinde, karaçam ormanının kenarında yer alan 5 yıldızlı küçük bir otel. 62 gösterişli süitten oluşuyor. Her açıdan Pindus Dağı zirvelerinin ve atmosferik eski Metsovo kentinin muhteşem manzarasına sahiptir. Otel, yerel mimari tarzları çağdaş bir dokunuşla sergilemektedir, davetkar ve rahat bir his ile belirgin bir dağ evi ortamı sunuyor.

IBEROSTAR HERITAGE GRAND PERAST
Montenegro, Karadağ

Deniz kenarında tarihe hayat veren 18. yüzyıldan kalma bir saray… Iberostar Heritage Grand Perast, modern çağ Venedik Cumhuriyeti’nin ambiyansı sayesinde ölçülemeyecek kadar zengin bir mirasa sahip. Oteli karakterize eden benzersiz ve romantik atmosfer, sevgi dolu kaçamağınız için mükemmel bir seçenek…

MATILD PALACE
Budapeşte, Macaristan

Matild Palace, Macar mirasını temsil eden ayırt edici bir ambiyansa sahiptir. Belle Epoque döneminde, 1902’de inşa edilen Matild Palace, İmparatorluk ve Kraliyet himayesi altında şehrin sosyal merkezi olarak hizmet vermek üzere geliştirildi. Saray, UNESCO dünya mirası listesindedir ve anıtsal koruma altındadır. Bugün otel, zengin tarihi, kültürü ve epik mükemmelliği ile konuklara ilham vermeye kendini adamıştır. Lüks ortamı otantik deneyimlerle birleştiren bu otel, Budapeşte’nin büyüsünü keşfetmenin en muhteşem kapısı olarak hizmet ediyor.

THE GRITTI PALACE
Venedik, İtalya

The Gritti Palace, zariflik, gastronomi ve romantizmin sakin bir limanı ve Venedik’i keşfetmenin muhtemel en iyi yoludur. Venedik’in kalbindeki Büyük Kanal’a bakan The Gritti Palace, şehrin en büyüleyici manzaralarından birine sahiptir. 1475 yılına dayanan bu asil saray ve lüks otel, olağanüstü sanat ve zarafete sahip bir yerdir. Miras ve kültürün yenilenen Venedik tarzıyla harmanlandığı tarihi bir hazine olan otel, özenli hizmet, nefis bir mutfak deneyimi ve dinlenme ve zevk için yeni yollar sunan ikonik benliğinin rafine bir versiyonudur. Özel süitlerinin ve ikonik teraslarının tasarımından Gritti Epicurean School’a, Riva Yacht deneyimlerine ve Sisley Paris markalı Riva Lounge ve Gritti Spa’ya kadar Gritti Palace, çok sayıda seçkin küresel nüfuz sahibi neslin keşfetmek, tatmak ve kutlamak için bir araya geldiği yerdir.

ANDAZ AMSTERDAM PRINSENGRACHT
Hollanda

Andaz Amsterdam Prinsengracht eskiden Halk Kütüphanesiydi ve şimdi şehrin en yaratıcı beş yıldızlı lüks yaşam otellerinden biri. Andaz Amsterdam’da kalmak, unutulmaz bir yerel deneyim arayan her tasarım tutkunu romantikler için rüya gibi bir kaçamak…

HOTEL HUSAFELL
Borgarbyggd, İzlanda

Kuzey ışıklarını izlemeye ne dersiniz? Modern bir otelin konforunu İzlanda doğasının eşsiz harikalarıyla birleştiren Hotel Húsafell, sizi İzlanda’nın dünyaca ünlü Highlands’indeki gizli köşesini keşfetmeye davet ediyor. Partnerinizle, İzlanda cennetine kaçın ve birlikte kaliteli zaman geçirmeye yeni bir anlam katın.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen