Cts. May 4th, 2024

Sevgilisi Garrett Hedlund’dan ayrıldığına dair söylentilerin çıkmasının ardından ilk kez konuşan Emma Roberts, mental sağlığı ve eski sevgilisi Hedlund ile bir yaşındaki oğullarını birlikte büyütecekleri konularına değindi. 2019’da tanışan ve Aralık 2020’de birlikte ilk çocukları Rhodes’u dünyaya getiren Hedlund ve Roberts’ın geçtiğimiz ay ayrıldığı söylenmişti. Henüz çiftten bu konu ile ilgili bir yorum gelmese de, çifte yakın kaynaklar haberi doğruladı.

Bu haftanın başında Tatler dergisine konuşan Roberts, Hedlund ile ilişki durumu hakkında hiçbir söz söylemese de son zamanlarda hayatının oldukça radikal değişimler geçirdiğini belirtti. “Hayatım son iki yılda, önceki 28 yıldan daha çok değişti” diyen Roberts, “Şu an ‘Her şeyi doğru yapmıyorum ama olduğum kişiyi hiç olmadığı kadar çok seviyorum’ diyebileceğim bir noktadayım. 30 yaşında olduğum noktayı çok seviyorum” diye ekledi.

Röportajı sırasında hamilelik ve doğum süreci hakkında konuşan Roberts, kendisine birkaç sene önce rahim iç zarına benzer dokunun yumurtalıklar gibi başka bir organlarda büyümesine neden olan ve doğurganlığı etkileyen endometriozis teşhisi konulduğuna da değindi. Kendisine, konulan teşhisin çocuk sahibi olmasını etkileyeceğinin söylendiğini ekleyen Roberts, yumurtalarını dondurma yöntemi ile ilerlese de doğal yollardan çocuk sahibi olduğunu belirtti.

Oğlu Rhodes ile geleceğine baktığı zaman, “Kesinlikle ona gelecekte son derece centilmen biri olmasına nasıl yardımcı olabileceğimi düşünüyorum” diyen Roberts, “Okulda olduğu kadar hayatta da saygılı ve zeki olmasını istiyorum… Bana soramayacağı veya söyleyemeyeceği hiçbir şey olmadığını hissetmesini istiyorum. Erkek olmanın ne anlama geldiği şu anda yeniden yazılıyor ve umarım dünyaya katkım harika bir adama dönüşen harika bir çocuk yetiştirmek olabilir” diye ekledi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen