Cts. May 4th, 2024

Gigi Hadid çok yoğun. Eski erkek arkadaşı Zayn Malik ile ilk bebekleri Khai’ye doğum yaptıktan sonra birçok kampanyanın yüzü olan ve podyumlara geri dönüş yapan Gigi Hadid’in moda sektöründe yepyeni bir işi var. Kısa bir süre önce kız kardeşi Bella Hadid ile Versace’nin İlkbahar Yaz 2022 kampanyasında yer alan Hadid’in bu seferki işi modellik değil!

Model arkadaşları Cara Delevingne ve Emily Ratajkowski gibi ekran karşısına geçerek oyunculuğu denemek yerine bir TV programında yer alacak olan Gigi Hadid, Netflix’in ‘Next in Fashion’ serisinde olacak. İlk sezonda sunucu olan Alexa Chung’ın yerine gelecek olan Gigi Hadid, ‘Queer Eye’ programından tanıdığımız Tan France ile partner olacak.

Bu heyecanlı haberi Hadid ile bir fotoğrafını paylaşarak duyuran Tan France, “4 Sene önce FaceTime üzerinden tanıştıktan sonra birlikte ‘Next in Fashion’ programını sunacağımızı kim düşünürdü! Evet doğru okudunuz! Sır açıklandı!” yazdı. Daha sonra yeni sezon seçmelerinin açıldığını duyuran France, programa katılmak isteyenleri bir forma yönlendirdi.

Televizyonda ilk defa bir seride yer alsa da Gigi Hadid’in hayatının kamera karşısında geçtiğini söyleyebiliriz. Annesi Yolanda Hadid’in ‘The Real Housewives of Beverly Hills’ serisinde olduğu zamanlar modellik kariyerine başlayan Hadid, daha sonra ise ‘Project Runway’ programında konuk juri olmuştu.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen