Paz. May 19th, 2024

Giorgio Armani Group, La Scala’nın 2021/2022 sezonu açılış gecesi için tiyatro ile iş birliği yapıyor. 7 Aralık’taki açılış gecesi için La Scala Theatre’ın açılış gecesinin birçok noktasında yer alacak olan Giorgio Armani, yaptığı açıklamada, “Tiyatro ve müzik dünyası için zor bir dönemin ardından La Scala’daki bu açılış gecesi güçlü bir sembolik değer kazanıyor. Şehrin en önemli kurumlarından birinde yeni sezon başlıyor ve aylarca düşük kapasitede sahnelenen performansların ardından La Scala sonunda kapılarını tam bir salona açmaya hazırlanıyor. Sadece bir seyirci ve Milanolu olarak değil, aynı zamanda bu özel gecenin bir ortağı ve tiyatronun içindeki çiçek süslemelerinin yaratıcısı olarak bir kez daha katılmaktan mutluluk duyuyorum. Bu hem benim hem de Milan için büyük bir enerji ve sevinç anı” dedi.

Armani/Flori ile birlikte gecedeki çiçek aranjmanlarını tasarlayacak olan Giorgio Armani, ek olarak La Scala’ya olan desteğini Milano’daki billboardlardaki elle yazılmış ‘Bentornata!’ (Tekrar hoşgeldin) mesajları ile gösterdi. Aralık ayından itibaren La Scala’nın yeniden açılmasını kutlayan bu mesajlar Milano’daki otobüslerde ve duraklarda da yer alacak.

Geçtiğimiz Nisan ayında 1997’de kurulan La Scala tiyatro vakfının destekçisi olduğunu duyuran Armani Group, enstitünün birçok projesinde aktif rol oynayacağını belirtmişti. Sanat, müzik, müzikal ve teknik mirasını korumak gibi pek çok farklı alanda çalışacak olan Armani Group, vakfın ilk açılış tarihinden beri İtalyan kültürünün önemli esaslarını destekliyor.

Aynı şekilde geçen hafta İtalya Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella tarafından ‘Knight Grand Cross’ adlı Grand Cordon takdirini alan Giorgio Armani, ülkenin edebiyat, sanat, ekonomi, kamu ve sosyal hizmetleri, hayırsever ve insani faaliyetler alanlarında üstün başarı gösteren kişilere verilen Liyakat Nişanının bir parçası olan İtalya’nın en değerli ödüllerinden biriyle onore edilmişti.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen