Cts. Nis 27th, 2024

İkonik çift Bennifer, artık evli!

Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in, 16 Temmuz Cumartesi günü Las Vegas’ta evlendiği bildirildi. Çift, Nisan 2022’de nişanlandıklarını açıkladıktan aylar sonra, hafta sonu Nevada Clark County’de evlilik cüzdanı aldı. Düğün 20 kişilik bir grubun katıldığı küçük bir davetle gerçekleşti.

Lopez, web sitesinde Affleck ile sürpriz düğününden fotoğraf ve video yayınladı; elbisesiyle kendini ve smokiniyle BA’yı gösterdi. İkisi de harika görünüyordu. Pop yıldızı, web sitesi bülteni OnTheJLo’ya özel bir çok içerik yayınladı ve evlilikle ilgili tüm ayrıntıları paylaştı. Lopez, “Yaptık. Aşk çok güzel. Aşk çok kibar. Ve anlaşılan o ki aşk sabırlı; hem de yirmi yıl boyunca” dedi.

Şöyle devam etti: “Tam olarak istediğimiz gibi oldu. Gece, Vegas’a uçtuk, diğer çiftlerle birlikte evlilik cüzdanı için sıraya girdik, herkesle birlikte dünyanın düğün başkentine aynı yolculuğu yapmış olduk. Arkamızda iki adam el ele tutuşup sarıldılar; önümüzde, kızlarının ikinci doğum gününde Victorville’den üç saatlik araba yolculuğu yapan genç bir çift… Hepimiz aynı şeyi istiyoruz; dünyanın bizi ortak olarak tanıması; evliliğin eski ve neredeyse evrensel sembolü aracılığıyla aşkımızı dünyaya ilan etmek.”

“Hayal edebileceğiniz en iyi şahitlerle, eski filmimden bir elbise ve Ben’in dolabından giydiği bir ceket ile küçük bir şapelde yeminlerimizi dile getirdik. Hayatımızın sonuna kadar taşıyacağımız yüzüklerimizi birbirimize verdik.”


JLo, bunu uzun zaman önce istedikleri, hayallerindeki düğün olarak adlandırıyor ve şunu söyleyerek bitiriyor; “‘Tek ihtiyacın olan sevgidir’ dedikleri zaman haklıydılar. Buna bolca sahip olduğumuz için çok müteşekkiriz, beş harika çocuktan oluşan harika bir yeni aile ve dört gözle beklemek için daha fazla nedenimiz olmayan bir hayat.”

Bir kaynak, ikilinin küçük bir törenle evlendiğini söyledi. “Süper, çok küçüktü. Sadece evlenmek istediler, böylece evlendiler” diyor.

Lopez ve Affleck, ilk olarak 2002’de nişanlandılar ve sonunda 2004’te yollarını ayırdılar. Her biri başkalarıyla evlendi. Lopez müzik sanatçısı Marc Anthony ile evlendi ve ikizleri oldu; Emme ve Max. Affleck ise aktris Jennifer Garner ile evlendi ve üç çocukları oldu; Violet, Seraphina ve Sam.

Bennifer, 2021’de tekrar bir araya geldi ve 2022’nin başlarında nişanlandı. Affleck, Lopez’e neredeyse yirmi yıl önce verdiği pembe elmasa benzer tarzda kesilmiş yeşil bir elmas nişan yüzüğü verdi. Lopez, hayranlarına gönderdiği bültende, “Cumartesi gecesi dünyadaki en sevdiğim yerde (köpük banyosunda) iken, güzel aşkım diz çöküp evlenme teklif etti” yazdı.

Devam etti, “Sadece gülerek ve ağlayarak aynı anda gözlerinin içine baktım, 20 yıl sonra bunun tekrar olduğu gerçeğini kafamdan çıkarmaya çalışıyorum… Kelimenin tam anlamıyla suskun kaldım ve dedi ki ‘Evet mi?’, ‘EVET, tabii ki EVET’.”

Son birkaç ayda ev ararken görüldüler ve ailelerini birbirine karıştırmak için birbirlerinin çocuklarıyla çok zaman geçirdikleri bildirildi. Daha önce Danny DeVito ve Rhea Perlman’a ait olan ve 60 milyon dolar olduğu söylenen Beverly Hills’de bir mülke yerleşmiş görünüyorlar. Mülkte ve çiftin şu anki evlerinin yakınında hareket eden kamyonlar görüldü.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen