Cts. Nis 27th, 2024

Merakla beklenen filmleri, güzellik markası veya Ben Affleck ile ilişkisi… Jennifer Lopez manşetlerden asla düşmüyor! Bu nedenle Lopez’in ‘Marry Me’ adlı yeni filminde de her şeyin en büyüğünü, en etkileyici ve en abartılı versiyonunu seçmesi pek de şaşırtıcı değil! ‘Marry Me’ filmindeki gelinliğin 40 kilo ağırlığında olduğunu söyleyen kostüm tasarımcısı Caroline Duncan, “Elbise 40 kiloydu, taşınması ve Jennifer Lopez’in bu elbiseyi giyip çıkarabilmesi için 5 kişiye ihtiyacımız oldu. Ama elbiseye hacmini veren de buydu” dedi.

Zuhair Murad’ın gelinlik koleksiyonundan seçilen bu straplez, rose-gold detaylı gelinlik dokuz kat ipek tafta ve tülden oluşuyordu. Elbiseyi bu kadar ağır yapan kat kat olması değildi! Duncan’ın Variety’e anlattığı detaylara göre gelinlikte aynı zamanda kristaller, fırfır işlemeleri, el işçiliği ve dantel işçilik de vardı.

Elbisenin filmde en az oyuncular kadar büyük bir rolü olduğunu ekleyen Duncan, “İlk olarak, Lopez’in arabaya bindiğini görüyorsunuz ve bu, düğünün ne kadar fazla büyüdüğünü, gerçekçi olmadığını ve karakterin kiminle evlendiğini göremeyecek hale getirdiğinin bir sembolü. Daha sonra, onu düğün gecesi olması gereken bir gecede yatak odasında tek başına görüyorsunuz ve burada kendisinden daha büyük bir elbisenin içinde kapana kısılmış durumda. Bu, filmdeki en yalnız sahne” dedi.

Lopez ve çok büyük olması sebebiyle gelinliğin sinema tarihine geçeceğinden emin olsa da Duncan, filmin 2021’den kalma bir eser gibi görünmesini istemediğini söyleyerek filmin geri kalanındaki kıyafetleri daha normal seçtiğini belirtti. Güncel stiller ile Eski Hollywood arasında doğru dengeyi elde etmek için Peter Do gibi Amerikalı tasarımcıların yanı sıra Versace gibi markaların seçkilerine yönelen Duncan, çağdaş ama etkileyici parçalar seçtiğini söyledi.

“Lüks ve normal markaları bir arada kullanmaktan korkmadık çünkü karakterin ilham verici olmasını istedik,” diyen Duncan az kalsın Lopez’in kendi gardırobundan parçalar da seçmek üzere olduğunu söyledi. “Bir an Lopez’in kendi paltolarından birini kullanmak istediğimizi konuşuyorduk ama filmde giydiği her şeyin kostüm olması gerektiğine karar verdik,” diye ekleyen Duncan, filmdeki tüm parçaların farklı olmasını istediğini belirtti.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen