Paz. Nis 28th, 2024

Son aylarda Kanye West, Şubat 2021’de kendisine boşanma davası açan eski eşi Kim Kardashian ile barışma isteğini açıkça belirtiyor. Başlarda Kardashian ile yeniden bir araya gelmek istediğini söyleyen West’in bu paylaşımları kısa bir süre sonra siber saldırı haline gelmişti. Hatta Kardashian’ın sevgilisi Pete Davidson ile de online tartışmalara giren West, şimdi ise davranışları sebebiyle yardım almayı kabul etti.

Çocuklarının iyiliği için bu kararı verdiği söylenen West, eski eşi Kardashian’a da sosyal medyadaki saldırgan paylaşımlarına son vereceğine söz verdi. Entertainment Tonight’a konuşan West’in temsilcileri de, “Şu noktada, Ye, Kim ile sağlıklı bir ebeveyn ilişkisine bağlı ve güzel çocuklarını büyütmeye odaklanıyor” diyerek haberi doğruladılar. West’in henüz nereye gittiği ve nasıl bir tedavi alacağı bilinmese de Los Angeles’ta olacağı tahmin ediliyor.

Sosyal medyayı istismar için kullanan West, Kardashian’ı çocuklarını görmesini engellediği için de suçlamıştı. Daha sonra ise ‘Eazy’ adlı şarkısı için bir müzik videosu yayınlayan West, Davidson’ın figürünü yakarak tepki toplamıştı. West’in tüm saldırılarına karşı sessiz kalan Davidson, en snunda dayanamayarak West’e cevap vermişti: “Kim hayatımda gördüğüm en iyi anne. Çocuklara yaptığı şeyler inanılmaz ve çocuklarının annesinin Kim olduğu için çok şanslısın. Bize böyle davranmana izin vermeyeceğime karar verdim ve sessiz olmayacağım. Artık büyü.”

West’in çocuklarını görmediğini iddia ettiği bir paylaşımın altına Kardashian da, “Lütfen bu tür paylaşımlara son ver. Daha bu sabah çocukları okula bırakıyordun,” yazmıştı. Kısa bir süre önce KKW Beauty markasının ismini değiştirdiğini söyleyen Kim Kardashian, ‘Kim Kardashian West’ isminin kısaltması olan markadan ‘W’ harfini düşüreceğini belirtti.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen