Cts. May 4th, 2024

Maverick ve Goose’u unutun! Cambridge Düşesi, Top Gun: Maverick’in Londra galasında rolü çaldı.

Tom Cruise’un 36 yıl sonra en ünlü rolünü yeniden canlandırdığı gişe rekorları kıran devam filminin İngiltere galasında gösterinin dikkat çeken ismi Kate ve kocası Prens William oldu. Çift, Leicester Meydanı’ndaki kırmızı halıda Tom Cruise, Jennifer Connelly ve Val Kilmer gibi yıldızlara katıldı.


Kot pantolon, Barbour ceketler ve düz Penelope Chilvers çizmelerden oluşan yan gardırobunda en mutlu olmasına rağmen, Kate gerektiğinde ihtişamı nasıl artıracağını biliyor.


Cambridge Düşesi, tasarımcı Roland Mouret’in şık elbisesiyle zarif görünüyordu. Zamansız elbise, siyah bir sütun silueti üzerinde beyaz omuz askıları içeriyordu. Yıldız detaylı damla küpeler, siyah bir çanta ve siyah topuklu ayakkabıları aksesuar yaptı.


William, beyaz bir gömlek, siyah bir papyon, siyah pantolon ve siyah ayakkabılarla birlikte mavi bir kadife ceket içinde hoş görünüyordu.

Cambridge’lerin nadir görülen kırmızı halı tarihi, ikisinin James Bond filmi No Time to Die’ın Royal Albert Hall’daki galasına katılmasından yaklaşık bir yıl sonra geliyor. O sırada düşes, altın pullu Jenny Packham pelerinli elbisesiyle kırmızı halıda göründü. Cesur görünümü Aquazzura’nın ten rengi pompaları ve uyumlu altın küpeleriyle şekillendirirken; William klasik siyah bir smokin içinde James Bond’u kanalize etti. Çifte Prens Charles ve Düşes Camilla katıldı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen