Per. May 9th, 2024

Rihanna resmen yeni bir anne! Pop yıldızının 13 Mayıs’ta Los Angeles’ta bir erkek bebek (söylentilere göre) dünyaya getirdiği bildirildi. Riri’nin ASAP Rocky ile ilk bebeğinin adı henüz bilinmiyor ve aile bir açıklama yapmadı.

İnsanlar Rihanna’nın bebeğini memnuniyetle karşıladığını doğruladı. Çifte yakın bir kaynak, ikilinin şu anda Los Angeles’ta onunla birlikte olduğunu söyledi. “Rihanna iyi gidiyor. Ebeveyn olmak için çok heyecanlılar.” Kaynak, “Rihanna harika bir anne” dedi.

Rihanna hamileliğini Ocak ayında açıklamıştı. Bebeğinin cinsiyetini ve doğum tarihini gizli tuttu. Mart ayında ELLE.com’a üçüncü trimesterinde olduğunu açıkladı.

Çift, bekledikleri mutlu haberi ilk olarak Rocky’nin doğup büyüdüğü New York City semti Harlem’in karlı sokaklarında çektikleri bir dizi fotoğrafla duyurdu. Görüntülerde, Rihanna’nın hamile göbeğini ilk defa gördük. İkili el ele tutuşurken ve rapçi kız arkadaşının alnına sevgiyle bir öpücük bıraktığı fotoğraflarda; Riri pembe kısmen açılmış Chanel Fall 1996 ceketi giyiyordu.

Bu fotoğraflar, şarkıcının hamilelik stili için bir yol oluşturdu, çünkü o zamandan beri çok çeşitli cüretkar, çarpıcı kıyafetler giymeye başladı. Los Angeles’taki bir Fenty Beauty etkinliğinde İnsanlara, kendini yeniden gerçek bir insan gibi hissettiren tek şeyin giyinmek ve makyaj yapmak olduğunu söyledi. “Küçük bir yüz ve biraz ruj sürdüğünüzde dönüşürsünüz,” diye açıkladı. “Üzerine bir şeyler giyiyorsun ve sanki iyi göründüğünde kendini iyi hissediyorsun. Bunu çok uzun zamandır duydum, ama bu doğru. Seni gerçekten o kanepeden kaldırabilir ve kendini iyi gibi hissettirebilir.”

Ve neyse ki, Grammy kazananı, çocuğunu büyütmesine yardımcı olacak harika bir ortağa da sahip. Verdiği bir röportajda Rihanna, Rocky’ye laf attı ve pandemiyi birlikte karantinada geçirdikten sonra “O zaman benim ailem oldu” dedi. Onu tatil için Barbados’a eve götürdüğünde gerçekten onun o olduğunu bildiğini açıklamaya devam etti.

Annesini etkilemek genellikle zor olsa da, annesinin hemen rapçiyi sevdiğini söyledi. Devam etti, “Annem insanları gerçekten çok iyi okuyor. Önce gözlemler, sonra yavaş hareket eder. Sanırım ben de böyleyim. Çıktığım bazı adamlar var ki onların bugün bile yüzüne bakmıyor. Ama onun tarafından büyülendi. ” “Her zaman önce evlilik, sonra bebek olacağını düşündüm, ama kim böyle olması gerektiğini söylüyor. Bunun anne olmama engel olmasına kesinlikle izin vermeyeceğim.”

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen