Pts. May 6th, 2024

Kate Middleton müzik yeteneğini ilk kez gözler önüne serdi! İlk piyano performansını Westminster Abbey’daki ‘Royal Carols: Together at Christmas’ programında gerçekleştiren Cambridge Düşesi’nin müzik şöleni Noel Arifesinde İngiltere’de yayınlandı. İskoç müzisyen Tom Walker’a ‘For Those Who Can’t Be Here’ şarkısı için eşlik eden Kate Middleton’ın performansı Prens William ile Instagram sayfalarında da yayınlandı.

Noel gününe uygun bir stil ile karşımıza çıkan Cambridge Düşesi, Catherine Walker’dan kırmızı bir ceket elbise giydi. Kraliyet Ailesi kaynaklarına göre sürpriz bir şekilde piyano çalma kararı veren Kate Middleton, piyano çalmayı çocukken öğrenmiş. Pandemi sırasında boş zamanlarında piyano çaldığı söylenen Middleton, Noel performansında kendisine eşlik etmesi için Walker’ı seçmiş. Walker’ın şarkısını defalarca dinlediği söylenen Middleton, Noel Arifesinde ise Walker’a eşlik etmekten büyük mutluluk duymuş.

Müziğin insanları bir araya getirdiğine inanan Middleton, karantina sürecinde de müziğin ailesine ve kendisine mutluluk getirdiğini düşünüyor. Özellikle zor zamanlarda kaçışı müzikte bulan Middleton, Tom Walker ile herkesin evine neşe getirmeyi başardı!

Dünya genelindeki birçok aile gibi Noel tatili planlarını son dakika değiştirmek durumunda kalan Prens William ve Kate Middleton, Kraliçe II. Elizabeth’in Sandringham’daki Noel Günü kutlamalarını iptal etmesi ile bu özel günü Londra’da geçirme kararı almışlardı. Instagram sayfalarından herkesin Noel tatilini kutlayan Cambridge Çifti, “Bu Noel birçoğumuzun planladığından çok daha farklı olacak. Yalnız olanlardan sevdiklerinden uzak kalanlara, inanılmaz sağlık çalışanlarına ve ihtiyacı olanlara yardım edenlere kadar—hepiniz düşüncelerimizdesiniz,” yazdı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen