Sal. May 7th, 2024

‘And Just Like That’ dizisini izledikten sonra ‘Sex and the City’ hayranları Kim Cattrall’ın canlandırdığı Samantha Jones karakteri konusunda ikiye ayrılmış durumda. Yeni seride Londra’da yaşayan ve en yakın arkadaşı Carrie’ye sadece bir mesaj ile ulaşan Samantha, izleyenleri şaşırtmıştı. Bazıları şovun ruhunu kaybettiğini düşünürken bazıları ise Cattrall’ın seriye katılmamasının daha iyi olduğuna karar verdiler. Ama Kim Cattrall’ın ‘Sex and the City’ serisinin yeni uyarlaması olan ‘And Just Like That’ hakkında söyleyecekleri bitmedi! Kısa bir süre önce Variety’e bir röportaj veren Cattrall, yeni seride neden yer almadığını ve üçüncü film olasılığından bahsetti.

“Kimse bana yeni uyarlamanın parçası olup olmak istemediğimi sormadı,” diyen Cattrall, “Üçüncü film konusunda hislerimi açıkça belli etmiştim ve bu yüzden yeni seriyi herkes gibi sosyal medyadan öğrendim,” diye ekledi. Yeni serinin üçüncü filmin senaryosuna çok benzediğini söyleyen Cattrall, “And Just Like That serisi üçüncü filmin konusu ile aydı. Üçüncü filmin senaryosu da bu kadar yaratıcıydı,” dedi. Samantha karakterinin başka bir ülkede şirketinin başında olmasının tuhaf olmadığını söyleyen Cattrall, “2008’de bir finansal kriz vardı sonuçta Samantha’nın bir PR şirketi vaR. Belki satmak zorunda kalmıştır. Mesela böyle bir senaryo ilginç olabilirdi,” dedi.

Samantha karakterine geri dönmeyeceğini bir kez daha vurgulayan Cattrall, umutlanan hayranlarını bir kez daha üzmüş oldu. ‘Sex and the City’ serüvenini tamamen bitirdiğini söyleyen Cattrall, hikayenin de devam etmesini anormal bulduğunu ekledi. “Hepimizin ortak bir karar vermesini hissettim. Ben bırakmaya hazırdım. Ama böyle olmadı,” diyen Cattrall, “Tam olarak istediğim buydu, farklı bir yerde farklı bir karakter oynamak. Çünkü ben karakter oyuncusuyum. Ve kendimi basın önünde savunmak ne kadar zor olursa olsun ben iyiyim. Ben yoluma devam ediyorum. Sizinle çalışmak harikaydı, çok keyif aldım. Ama artık devam edeceğim,” diye ekledi.

Her şeye rağmen Samantha karakterini çok sevdiğini belirten Cattrall, “Benim sektörümde böyle bir karaktere ve seriye erişmek zordur. Ve bu yüzden insanlar daha fazlasını ister. Bu çok güçlü bir şey, arkamda çok gurur duyduğum bir karakter bıraktım. Onu gerçek çok sevdim. Samantha’yı çok ama çok sevdim,“ dedi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen