Paz. May 5th, 2024

Kourtney Kardashian ve Travis Parker’ın evlendiği söyleniyor. Kardashian’ın, Barker’ın 2022 Grammy Ödülleri performansından sonra Las Vegas’ta evlendiği belirtildi. Ekim 2021’de ablasının Barker ile nişanlandığını duyuran Kim Kardashian, ikilinin fotoğrafını Instagram’dan paylaşarak nişanı doğrulamıştı. Kourtney Kardashian’a Montecito, Kaliforniya’daki Rosewood Miramar otelinde evlenme teklifi eden Barker, bu teklif için sahilde kalp şeklinde bir gül ve mum aranjmanı yaptırmıştı. Evlenme teklifini Instagram hesabından paylaşan Kourtney Kardashian, “Sonsuza dek Travis Parker” yazmıştı. Aşağıda çiftin evliliği hakkında bildiklerimizi görebilirsiniz…

KOURTNEY VE TRAVIS EVLENDİ Mİ?

Evet! 64. Grammy Ödülleri’nin ardından Las Vegas’ta evlenen Kourtney ve Travis, TMZ’nin haberlerine göre Pazartesi 01:30’da evlendiler. Haberlere göre birçok kutlama planlayan Kourtney ve Travis çifti gizli nikahlarını büyük partiler ile taçlandıracaklar. Her şeye rağmen bir kutlama istedikleri söylenen Travis ve Kourtney, yakın arkadaşları ve aileleri ile samimi bir etkinlik planlıyorlar. Düğünün tüm organizasyonunu birlikte yürüten Travis ve Kourtney’den çok yakın bir zamanda parti fotoğrafları gelebilir!

SCOTT DISICK DÜĞÜNE KATILACAK MI?

Kourtney’nin çocuklarının babası Scott Disick’in Travis ile düğününe katılacağı sorular arasında yer alıyor. Kris Jenner ve ailenin geri kalan üyeleri ile çok yakın olan Scott Disick hala Kardashian kutlamalarının önemli bir parçasını oluşturuyor. Bu nedenle Travis ve Kourtney’nin düğününde de Scott Disick’i görmek bizi şaşırtmaz.

KOURTNEY VE TRAVIS AİLELERİNİ BÜYÜTMEYİ PLANLIYOR MU?

‘The Kardashians’ televizyon serisinin bir bölümünde Kourtney Kardashian, “Travis ve ben bir bebek istiyoruz” diyerek ailelerini genişletmek istediğini duyurmuştu. Scott Disick ile Mason, Penelope ve Reign adında üç çocuğu olan Kourtney, dördüncü bebek fikrine sıcak bakıyor. Travis’in ise Shanna Moakler ile evliliğinden Landon Barker ve Alabama Barker adında iki çocuğu bulunuyor.


EVLİLİLİK TEKLİFİ NASIL GERÇEKLEŞTİ?

Travis, Kourtney’e evlenme teklifi ederken kız kardeşi Khloe ve eski sevgilisi Tristan Thompson’u da çağırmıştı. Khloe ve Tristan’a gördüğü için şaşkın olan Kourtney, Travis’i kalp şeklinde güllerle ve mumlarla dolu sahil yolunda takip etmişti. Kourtney, Travis’in teklifine “Evet,” dedikten sonra otelde ailesiyle bu özel gününü kutlamıştı. Evlenme teklifinin ardından Kris Jenner, Corey Gamble, Kylie Jenner, Kim Kardashian ve Barker’ın kızı Alabama’nın katıldığı bir kutlama yemeği düzenlenmişti.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen