Pts. May 6th, 2024

Her sene olduğu gibi bu yıl da Noel günü Kraliçe II. Elizabeth, İngiltere’de bir Noel mesajı yayınladı. Konuşması sırasında torunu Prens Harry’nin yeni doğan kızı Lilibet Diana Mountbatten-Windsor ve Sussex Çifti hakkında beklenmedik bir yorum yapan Kraliçe, Kraliyet hayranlarını şaşırttı. Haziran 2021’de Kaliforniya’da dünyaya gelen Lilibet, henüz Kraliçe ile tanışmadı.

Noel konuşması için Kraliyet Ailesi’nin yeni üyeleri ile söze başlayan Kraliçe, “Yetişkinler, endişelerle ağırlaştıklarında, bazen çocukların göremediği basit şeylerdeki sevinci göremezler,” dedi. Bu yıl torunlarının torunları olduğunu ve Kraliyet Ailesi’ne dört yeni üyenin eklendiğini belirten Kraliçe; geçtiğimiz Şubat ayında doğum yapan Prenses Eugenie’ye, Mart ayında üçüncü bebeğini kucağına alan Prenses Anne’in kızı Zara Tindall’a ve geçtiğimiz Eylül ayında doğum yapan Prenses Beatrice’e değindi.

Geçtiğimiz sene eşi Prens Philip’i kaybeden Kraliçe II. Elizabeth, zor zamanlarda mutluluğu torunlarında ve çocuklarında bulduğunu belirtti. “Ben ve ailem için, bu yıl tanıdık bir gülüş eksik olsa bile, Noel’de neşe olacak, çünkü onları hatırlama ve tatil sezonunun harikasını küçük çocuklarımızın gözünden yeniden görme şansımız olacak. Bu yıl dört kişiyi daha ağırlamaktan mutluluk duyduk,” diye ekleyen Kraliçe, Prens Harry ve Meghan Markle’ın kızları Lilibet’i de unutmadı.

Kısa bir süre önce kızları Lilibet ve Archie ile bir Noel fotoğrafı paylaşan Prens Harry ve Meghan Markle, fotoğrafçı Alexi Lubomirski ile bir araya gelmişlerdi. “Mutlu tatiller,” diyerek Noel kartlarına başlayan Sussex Çifti, “Bu sene, 2021’de, kızımız Lilibet’i dünyaya getirdik. Archie bizi ‘anne’ ve ‘baba’ yaptı ama Lili bizi bir aile yaptı,” diye eklemişlerdi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen